Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 girin bi bakın..[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Valla bende Deli bir lag var haven deki binadan cikamadim 30 dk acaip loss var sizdede öylemi[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bende de öyle, acaip hem de, oyuna girmem bile 5 dakikamı alıyor, girdikten sonra da kımıldayamıyorum ve beş adım atsam connection lost yazısını görüyorum. ne yazık ki bu konuda duyduğum haber iyi değil arkadaşlar, kablo netin yabancı portlarla sorun yaşadığı söyleniyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ttnetin yurtdışı çıkışlarında sorun oldugunu söylediler. ICQ bile zar zor baglaniyor of ya[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 forumun sadece tek bölümüne bakmakla yetinirseniz zararlı çıkarsınız daoc ao osi hepsinde giremiyoruz diyor insanlar ehe yanıbaşınızda nedeni yazıyor :) :D[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar