Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Akşam çıkıyorum da arkadaşlarla giyinirken düşündüm çok ağır olmak istemiyordum.... siyah makosen ayakkabı, armani jean, beymen gömlek, siyah kemer, bej rengi blazer ceket (düğmeler jean'in renkle aynı) giysem nasıl olur? İsmimiz kroya çıkmasın efenim... dimi? di tabi... olmuyosa bulaşmayalım hiç...
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bence giyme yani armani jean beymen gomlek fln giyilirmi.kro derler ciddiye alma bu arada[signature][hline]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Diablo, 01 Ekim 2004 18:24 tarihinde demiş ki: bence giyme yani armani jean beymen gomlek fln giyilirmi.kro derler ciddiye alma bu arada oda guzel[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 adam tiki:) ya şaka bir yana çok abartma bence rahat olabileceğin birşey giy.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bunun ayıbı yok zaten soruyorum kroca olur mu diye =) Ya daha bir spor görünüm vermek istiyorum takım elbiseyi çekersem şimdi öeah olacak elalem kravatıydı mendiliydi o işe bulaşırsam çok bayacam... mekana da düz jean t-shirt gidilmeyeceine göre böyle bişi düşündüm olma mı?
nameless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 biraz krocan gibi geldi bana :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bence jean üstüne siyah spor gömlek,yakaları göğsüne kadar aç kollarıda sıva altınada siyah ayakkabı tercih pradadır.Budur..[signature][hline]Anti-Lame UO Shard The Original,İlk Giren 5 kişiye GM'lik veriyoz IP:127.0.0.1 Vi kreyt wörs,Owner of Anti-Lame. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bence içine tek renk uzun kollu birşey giy.blazer ceket olsun yine.altına da koyu renk bir pantolon yada düzgün bir kot giy.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 olm frp benle konusma hem buraya msg atiosun sonra msn de msg atinca cvp vermiosun serefsiz seni............ neyse giyim konusuna gelirsek siyah deri ayakkabi dize kadar cekilmiş beyaz ccorap diz ustuen akdar cekilmis siyah keten pantlon ve gogsumun gozuktugu krocan beyaz bir gomlek ve tespih tercihimdir :)
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Böyle giydim artık güzel ya... kro falan değil baktım aynada... Blazer spor olarak da giyilir tabi ki... tabi tabi giyilir... anlık bi şüpheye düştüm :P[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber?
daverc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bence rodi jean polo gomlek giy altinbas kuyumculuktanta gerdanlikla yuzuk tak lol ilginc yani sanki o markanin her modeli rengi osu busu ayniymis gibi :) beymen gomlegide acikla bari biraz ona gore dusunelim[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw [Bu mesaj daverc tarafından 01 Ekim 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 armani falan kırolar girir bide fiyatını yazsaydın tam olurdu benim ...tl lik armani pantolon üstüne ...tl lik gömlek giysem ehehehe benge gömlegin dügmesinide göbek deligine kadar aç boynunuada altın kolye tak tam olur beyaz çorak sakın unutuma :) fotonuda koyda görelim yakışmışmı :)[signature][hline]:))) !!! ........................
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Jedi robe ve Siyah, kukuletalı pelerin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
AntiPati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Antimodes52, 01 Ekim 2004 18:21 tarihinde demiş ki: armani jean, beymen gömlek anladık zenginsin[signature][hline]AntiPati X=o=X
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Penthesilea, 01 Ekim 2004 19:18 tarihinde demiş ki: Jedi robe ve Siyah, kukuletalı pelerin. daha mantıklı :D:D[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Tiki kıro derler[signature][hline]Allah kahr bela..
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Jean + t-shirt + ön düğmeleri açık bir gömlek Cillop![signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
che Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Asteroth, 01 Ekim 2004 20:26 tarihinde demiş ki: Jean + t-shirt + ön düğmeleri açık bir gömlek Cillop! +1 ;)[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Çocuk stili dayı .. Yeni yetme amerikan gençleri takılıyor tshirt üstüne gömlek.. Bence tshirt+kot en gral kombo.[signature][hline]Allah kahr bela..
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ADam tikinin allahı yaw :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 yeterince kıro olmamış bu topic, fotooraf eksik kalmış..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 imaj maker'e git:P[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bence ağır olmak istemıosan bunlar biraz faqzla ağır kaçmış ama ağır kavramı yaşa ve kişiye göre deiğişir tai bişi diyemem[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Tamam ya geçti artık zaten =) Kromaj olmadı neyse ki, ya Reina'ya gittik, şimdi ceket meket bir olay olmadı mı illaha kıllık çıkaracaklar... Takım elbise de harbici kro olurdu, bir spor hava katsın hesabı işte jean falan giyelim blazer da hareket getirir dedik... Armani olması önemli çünkü Armani kesim olarak fazla bol bir jean değildir blazer gibi bir ceketin altına giyilebilecek jean markaları olan versacenin falan arasındadır, gömlek de beymen olduğu için hafif dik yakalı, kravat falan takmadan da gayet güzel giyilebiliyor. Yani boşu boşuna söylemiyorum, her dediğimde bir şeyi anlatmaya çalışıyordum. Neyse gecemiz güzeldi, eğlendik =)
Öne çıkan mesajlar