Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 viktor un dediği eğer üniversiteler kendi ders sistemlerini seçemeseydi gerçekleşecekti ama böyle bişey olmadığı için viktor ortaya konuşmuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 adam yök bir şeye karışmıyor demiş ahahaha şaka mı gerçek mi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/05/06/yok.rektor.listesine.yine.uymadi/615808.0/ Bi de hala karışmıyor diyorsun YÖK yahu. Bir üniversitenin içersinde, o üniversiteyi en iyi tanıyan akademisyenler bir seçim yapıyor YÖK o listenin sıralamasını baştan aşağı değiştiriyor. İşinize gelince HSYK seçimlerinde hakim ve savcıların ağırlığı olsun, işinize gelince üniversite rektör seçimlerini YÖK denetlesin. Tutarsızlığınızı seveyim sizin bir de liberal takılıyorsunuz ondan sonra üniversitelere sürekli tek tip adam yerleştirme kafasındaki yökü destekliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Napolyonn said: viktor un dediği eğer üniversiteler kendi ders sistemlerini seçemeseydi gerçekleşecekti ama böyle bişey olmadığı için viktor ortaya konuşmuş oldu. okumuyorsun galiba boğaziçi üniversitesinde vereceği seçmeli ders sayısını arttırmak için yökle kavga etmek zorunda kalan bir kurum. hala neyden bahsediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 üniversiteyemi gidiyosun yoksa popüler hocalar kulübüne mi? ayrıca şu var yök denetleyici kurum niteliğinde ve şımarık profesörlerin denetlenmesi benim hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 oo süpermiş şimdi de bir üniversitenin akademisyenlerinin hazırladığı listeye popüler hocalar listesi gözüyle baktın. bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 populer olmayan hoduklerin secimleri demokrasi populer profesorlerin secimleri manasiz bir napolyon klasigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Napolyonn said: ayrıca şu var yök denetleyici kurum niteliğinde ve şımarık profesörlerin denetlenmesi benim hoşuma gidiyor. şunu şöyle alalım, yöke zaten neden karşı çıkmadığın belli oldu. yine tabi bu ülkede dandik dandik insanlara doçentlik veren, doktora tezi olarak çevirilerin kabul edildiği üniversiteleri onaylayan pohpohlayan bu güzel kurumu bu kadar desteklemen de senin kötü profesörlerinin açıklaması. anlaşıldı senin kafandaki insanlar çoğunluktaysa zaten bu ülkede devlet üniversitelerinin çoğu çöpe gider 30-40 senede özel üniversitelere kalırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 tipik bir 2011 liberali davranışı gösterdiğin için seni de ayrıca kutluyorum. denetleyen kişi senin kafanda olunca, denetlenen kişi de senin gibi olmayınca "çok hoşuma gidiyo biraz daha yapalım", denetlenen kişi senin kafanda olunca faşizm. harcadığım vakte yazık valla ya ben gidip çalışayım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 senin kafadakiler çoğunlukta olunca kendilerini efsane yapmaya çalışan ama kestane çıkan adamlar profesör oluyor. çok yetenekli genç hocalar var arkalarında ama bu godamanlar istiyoki son nefesine kadar üniversite kaynaklarını sömürebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ahah akademik dünya anlayışın üniversitede bir kaç hocayla yaşadığı kötü tecrübelerden ibaretmiş senin anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 senin görüşlerde yalakalık oluyor asistanlık yapmış olan sensin. ben aynı dersi aldığım iki hoca arasındaki inanılmaz farkı görüpte, iyi anlatanın daha az ücret aldığını görünce böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 İşte bu yüzden imam hatip mezunu insanların üniversitede fen bilimleriyle ilgilenmemeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 intihal yaparak profesor olan sizin adaminiz lan asfddsf http://www.farklihaber8.com/Upload/Haber/Orjinal/egitim/demir_intihal_makale222.jpg http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yg/resimler/1304188360.jpg ama tekstilde cok iyi ya adam! az utanma olsun lan bunyenizde asfdadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 valla ben asistanlığa yök yeni düzenleme yapmadan önce girdim (ve bitirdim). asistan olmak için 2 sınava girdim (genetik bölümünden mezun olmama rağmen fizik bölümünde herkesle beraber aynı fizik sınavlarına girdim), bir de tabi not ortalamama baktılar onun dışında ne bir hocayla görüştüüm ne de bir hoca benle görüştü. Senin dediğin o yalakalıktı şuydu buydu ancak işte AKPnin seçim öncesi açıp, pozisyon bulamayacak kadar kötü olan akademisyenleri yerleştirdiği üniversitelerde olur. pardon o üniversitelerin çoğunda hoca yok zaten, oraya giren öğrenciler diğer üniversitelerin derslerine giriyor. Bu olaylarda da YÖK'ün tek görevi hükümetin piyonu olmak. Eğer senin dediğin o iki hoca amerikada ya da avrupada olsa o ilk hoca iş bulamaz, yetenkli genç hocayı ise direk kapıp değerlendirlerdi. Ama YÖK'lü Türkiyedeyiz biz, geri kalan bağlantıları sen kur. Kafandan da senaryo sallama yalakalıktı, kendini efsane göstermeye çalışmaktı falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ali demir yanlış yaptıysa cezasını alsın banane babamın oğlumu ahah zihniyetini de bilmiyorum nası bi adamdır ama şurda ardeth in anlatmaya çalıştıklarını çok iyi anlıyorum yalakalık derken de senin asistanlığına demedim, hocalarından duyduğunu gelip birebir aktarman hakkında söyledim. genelde özerk olunca üniler hesap vermedikleri için acayip paralar alabiliyolar araştırma cart curt adı altında buda profların keseleri dolduruyor. şu anki sistemin yanlışları da vardır ama ünileri başıbozuk gibi ortalara bırakmak şimdiki sistemden on kat kötü olacak orası kesin. şurda yök istemeyen iki kesim var. goministler onlar örgütlenemiyolar çünkü bu sistemde, diğeri de profesörler onlarda ceplerinin derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Napolyonn said: neye karşı çıkıyo yök? ben kaç kere okuduğum üni kafasına göre iş yapıyo diye diğer ünilerdeki haklarımı elde edemedim. laf işçileri yine iş başında yök ün hiç bişeye karıştığı yok bence daha iyi denetimli bi sistem lazım. odtüdeki maaşlarından memnun olmayan profesör dese şunu anlarımda ardeth in demesi düşündürüyor. bilader cahil misin,ayda mı yaşıyorsun neyin kafası bu,bi argümanı savuncaksan en azından iyi savun,iyi şakirt ol,zayıf zayıf konuşma,yeteri kadar çay içip maklube yemeden şakirtlige soyunma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 iki saattir konuşuyoruz bir kere şakirt dememiştik iyi oldu senin de geldiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 üniversiteye verdigin harcın bile yuzde kacının ısınmaya,yüzde kacının restorasyona ve akademik calışmaya harcancagını bile yök belirlerken neye karışıyor yök demek cidden bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Napolyonn said: şu anki sistemin yanlışları da vardır ama ünileri başıbozuk gibi ortalara bırakmak şimdiki sistemden on kat kötü olacak orası kesin. bu durumun da sorumlusu yök. yani öyle bişey diyorsun ki "yök bu ülkenin akademik durumunu öyle bir mahvetti ki artık ona muhtacız o yüzden kaldırmayalım onu". böyle komik bir önerme olamaz. Al be al said: Hükümet seçim öncesi yeni üniversiteler için düğmeye bastı. 15 yeni üniversitenin ardından geçen yıl 10 üniversite daha açmak için çalışma başlatan hükümet sürpriz bir kararla kapsamı genişletti. Bakanlar Kurulu'nda alınan karar gereği, 17 ilde üniversite açılacak. Üniversite kurulması öngörülen iller arasında ise Karaman, Ağrı, Sinop, Siirt, Nevşehir, Karabük, Kilis, Çankırı, Artvin, Bilecik, Bitlis, Bingöl, Muş, Mardin ve Batman gibi iller de bulunuyor. Hükümetin yeni üniversitelerle ilgili kararına Eğitim Sen'den ise tepki geldi. Eğitim Sen Genel Sekreteri Emirali Şimşek, kararın politik olduğunu belirterek "eğitim politikaya alet edilmemeli" dedi. Sonra bir de üniversiteleri başıboş bırakamayız yöke bağlı kalmaları lazım diyorsun. Üniversitelerimizin çoğunun işe yaramaz çöp yığınları olmasının sebebi hükümet ve onun kuklası yök. yök tabi kalkmak istemez yerinden hatta o yeri güvenceye almak için böyle devam eder. işinize gelince darbe zihniyeti tü kaka ama kendi adamlarınız içinde olunca darbe zihniyetinin uzuvu olan YÖK kurumu oh çok cici. bi de komikliğe bakar mısın darbe sonrası açılan YÖK ülkedeki faşizmi engelleyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Napolyonn said: iki saattir konuşuyoruz bir kere şakirt dememiştik iyi oldu senin de geldiğin. ühühühü aşağılıyor oldum şimdi seni sen de mağdur öyle de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bu arkadaşı dışarı alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 "nutella yerim" said: üniversiteye verdigin harcın bile yuzde kacının ısınmaya,yüzde kacının restorasyona ve akademik calışmaya harcancagını bile yök belirlerken neye karışıyor yök demek cidden bi garip. abi üniversiteler kendi havuzunda para biriktirip de onu sonra harcayamıyorlar yahu. yani eğer sen o sene yökün verdiği paranın hepsini harcamazsan harcamadığın parayı alıp bir de üstüne seneye demek ki daha az gerekiyormuş deyip ödeneğini azaltıyorlar. bu sebeple üniversiteler her sene kendilerine ayrılan ödeneği verimli bir şekilde kullanamıyor. yani napolyon bütün akademik dünya örneklemen 2-3 hocadan ibaret. ben burda 50-60 yaşında hocalarla konuştum, rektörlerle konuştum, yök üniversitelere hayvan gibi karışıyor. karışmıyor demek için cidden beyninin yıkanmış olması lazım üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 aynı şeyi bende söylerim 50-60 yaşında adamların etkisi altında kalmışsın diğer türlü ne olurun tartışması bile hoşuna gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar