nakata Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 banada gelmiş bgn farkettim mali acinca :) sormak istedigim sey hemencecik bi aracimiz oluyomu ve betada oynayan birileri isimlerini soyleyebilirmi oyun icindeki sagolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 faction durumlari, gemi alisverisi nedir?[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Ben pvp ye gircektim pop ama sanırım belirli bir switch koymuşlar oyuna , xwing ve tie fighter kapıştık 2mizde biririmize hasar veremedik.ama dediğim gibi hızın çok önemi var , motorları susturup manevrayı çabuk bitirmezseniz ya karşı taraf aynısını yapıyor yada birbirinizin etrafında dönüp duruyorsunuz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ooo banada gelmis invite neyse bakayim orda gorusuruk :) iyi oldu bu visibility im duser arada bi JTL oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 pvp si ilginc ben birkac kisi ile kapismak zorunda kaldim dmgf veremiyoruz birbirimize ama verebiliyo olsaydik tahminen elemen fena dagilmis olacakti guselim dune lizard ile torenini yapacaktim , ping onemli arkadaslar jtl, eger oynadiysaniz freelancer ile kiyaslayarak olayı anlamaya calısabılırsınız yanı reflekslerınız onemlı. basta denildigi gibi targeting sistemi felaket ama uzerinde calisiyolarmis, geri kalan hayet kolay oynanim klavye mouse birlesimide gayet iyi keza ben joystick sevmedıgım icim mouse klavye oynuyorum acıkcası hıcde problem cekmıyorum. dead zone ayarlarını ıyı yaparsan joys dan daha oldurucu konfıgurasyon oluyo. eskı fps cı olmanın gusel yanı:) bu arada yazıya gec katıldım, betadaki arkadaslar betada 2 karakter var benım fade freelancer pilot marduk imperial pilot corseclerı sevmedım ona da acmıstım ama ugrasamadım, rebeli bos ver zatı :P sad bu arada ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bab 8 30 da bitcek aksama dl, geliyorum, bi squadron kuralim direk :)[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tek bisey sorucam oyuna direk hangi aracla basliyorus yani direk gidip tie fighter alabiliyomuyuz? yoksa baska biseymi war ne yapmamiz lazim acaba? oyuna girip direk imp. olup tie olemi aliyorus?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yav beni hiçbi betaya kabul etmiyorlar nedendir anlamadım gitti... makina da fena değil ozellikleri gayet iyi ama almıyor adamlar kaç tane betaya başvurdum hiçbirinden tık yok... istemiyorlar beni anlaşılan...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ya biseyi mrk ettim connecting server diyo ancak baglanmiyo su saatte acaba beta kapalimi? yoksa bi sorunmu war? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 genel soe de problem var sadece beta deil tum serverlar uctu bu arada sorunun karsiligi direk tie istiyosan naboo kadarada imp guild var oraya gidiyon eleman sana basic tie fighterini veriyo ilk 4 gorevi tamamlayinca ilk skilleri ogrenebiliyosun[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Birsey daha sorayim. Overt/Covert olayi uzay içinde geçerlimi. Yani ben tie imla saga sola, etliye sütlüye bulasmadan gezebiliyormuyum ?[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ole bisey olacagini sanmiyorum gerci daha beta dl bitmedi ama olursa sacma bisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 The server was shut down early this morning because of an issue we are having with the live service but it wasn't restarted. Because it is down, I will take this time to put up a quick fix. Server should be back up in one hour. son gelen mesaj bu, buyuk bi heyjanla bekliyoz acilmasini :)[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 acildiginda buraya biri yazsa yaw.. cok ii olur bakmaya devam ediyorus sabırsızlıkla beqliyorus..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ilgilenenler burdan takip etsin http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=General&message.id=13255[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Dra, ne NDA bıraktın ne bişey :P SWG beta'nın manual koymuştukda uyarı almıştık. bunları nerden anlasınlar demeyin. ölçülü bilgi verin lütfen :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 buralara giremezler zaten beta account i olmayan.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 beta yi oynayanlar bi grup kuralim, birbirimize ulasalim ingamenick: senc - Rebel Y-Wing Pilot[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bisey sorucktımda.. imp. missionlari sadece talustanmi alabiliyorus? yoksa bi yer daha warmi acaba bi iletirseniz cok iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: draedan, 23 Eylül 2004 18:07 tarihinde demiş ki: beta yi oynayanlar bi grup kuralim, birbirimize ulasalim ingamenick: senc - Rebel Y-Wing Pilot yazik ne diyim gitmis rebel olmus test ayagina cok ayip ben senin damarlarinda dark side kani akar bilirdim ama dememkki degilmis. Alicam Tie imi bitiricem senin olayini orda bekle beni pis rodian! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ulen zaten butun gun beraberiz, :) saka saka evet jtldede birlikteligedevam edilebilir ancak benim baktigim poiler bostu o yuzden birlikte yapilacak pek bisi yok eklenmemişler henuz, naca chate devam edebiliriz . geyigin gozune gozune vururuz gerci bu hafta serveri temizliceklermis belki ondan sona poilerde aktif olabilir. su anda aktifta gittiginde gorebilecegin bisi yok asteroid kusaklari haric. tabi hepsine gitmedim henuz o da ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bomba server wipe yiyo frog tan full skill alabiliyoz full gemi geliyo factionla ilgili,pvp aciliyo eheh deli olacaga benzer :P. pzt siden sona,[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 2.5 saat kaldii!!!! bitmiyo lan update bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 master pilot ve en baba equipmentli olacak olay, bu gece en gec yarinsabah geliyo, bu haftasonuna ozel yaptilar bunu, pzt si de wipe olcak ve yine bastan char yaratcaz, bu arada havada duel etme olayi baslamis ama bi daha duel kapanmiyo :)[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 hmm ozaman ben şu force sensitive skilleri surrend edeyim jedi kasmıcam çekemem 5 ay jedi kasmayı vala , jtl çıkana kadar krayt mrayt kesip para yapıp silah yapıp pvpye hazırlancam eheh[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu ASUS P4C800 Mainboard Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermaltake Chipset cooler Vantec 80MM Stealth Fan Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar