sLog Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 benden başka betada olan biri var mı? soriyim dedim :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ben girdim, fena oyuna benzemiyor =) shipwright ada baktım çok kolay geldi .. tabi o xp yi arttırmazlarsa daha[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 e yorumlarınızı alalım bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ship neyn dedin? :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Genelde fena gözükmüyor kontroller çok kolay, bana sanki freelancer kopyası izlenimi verdi.Hedefleme sisteminde biraz çalışılması lazım. shipwright a glince, bu yeni prof gemi yaratmaya yarıyor ,ben 4440 shipwright yaptım 5dakkada (malzemeler çok basit alınıyordu) ve çeşitliliğe inanamazsınız.Okadar çok takılabilecek değişik parça varki... ve bunlar sadece shipwright , bide bunun üst seviyesi var oda starfighter bilmemne ona gelmem imkansız çünkü 0004 daha almak için bisürü looted parçaya ihtiyacım var.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hazır betasına dalmış birilerini bulmuşken sorayım. Diyelim ki, ben bir han solo tarzında bir şey oynuyorum. TKA,Pistol ve Smuggler master'lanmış durumda, JTL ile bir de buna pilotluk ekleyebilecekmiyim yoksa birşeyleri silmek mi gerekecek? JTL'deki pilotluğu biraz daha detaylandırabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 aslında bilgi vermek NDA e aykırı. ama biraz çıtlatalım kim ne dicek :P pilot olmak için tabikide skill point gerekiyo. sonuçta oda bi profession :) ha ayrıca gemi kullanmak için joystick kullanabiliyosunuz bf1942'deki uçak kullanma gibi.. tabi şu an beta olduğu için herşeyin %70'i bug'lı.. millet hyperspace'e geçemiyorum diye ağlıyo.. vs.vs. aslında benim beta'ya girdim dememe bakmayın. daha karakter yaratamadım bi bug'dan dolayı. onuda işallah bugün çözücekler. o sorun hallolunca biraz daha çıtlatırım bişeyler:P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Pilotluk ek bir skill istemiyor (her skill box 0 skill point), shipwright ayrı bir skill (engineering 4 de değil) ve skill istiyor. Pilotluk freelancer daki oynanıma benziyor, daha süper gemileri görememe rağmen oyun hoş gözüküyor diyebilirim, npcler okadar fazla zorlamıyor ama pvp çok hoş olacak gibi.Klavyedeki A sol D sağ Q veE tuşları uşağı döndürmek , W ve S ise hız arttırıp azaltma olarak kullanılıyor, mouse ile hedeflemek gerçekten çok kolay tek yapmanız gereken şey menzile girdiğinizde yeşil hedefin içine ateş etmek böylece karşıdakini burabiliyorsunuz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 çelişmişiz yanlız =P bi skill tree ye göz at skill boxların 0 skill istediğini göreceksin.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 hmmm. shipwrightla karıştırmış olabilirim.. dorudur :P sonuçta ben okuduklarımı yazdım. sen oynuyosun şu an :P dedim ya karakter yarattırmıyo server. ayrıca serverdaki ismin ne bari yaratabilirsem bi char. tell atarım :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 neye gore girebiliyosunki test centerina JTL'nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 joystick le dener misiniz bi oynamayi, force feedback var mi felan en onemli kisim bu. ayrica bir simulasyon mu arcade oyun mu, yani bilindik klasik sw sim leri gibi, shield ve hiz arasinda degisim yapabiiyo muyuz, on arka shield e power vs, bunlar olayin kilit noktasi. [Bu mesaj draedan tarafından 20 Eylül 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Benim merak ettigim seyde su; uzaydayken makine kasiliyormu :p Yani bilgisayari, yüzeye göre daha çok zorluyormu. Yüzeyde zorluk çekiyordum ben uzay daha kasici ise hiç girmiyim :p[signature][hline]Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 20 Eylül 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 valla beya oldugu icin hardware testleri cok yaniltici olur. expansion a parayi bayildiktan sonra anlarsiniz ki bence cok yuksek bi gereksinim isteyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 joy olayını denerim, millet çalışıyor diyordu ama bende gamepad var onla bakabilirim bi. Uzayda hiçbir kasılma yok hatta bana yerden bile daha az sistem ihtiyacı varmış gibi geldi.Yanlızca sanki baştaki loading ekranı biraz fazla yüklüyor okadar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 muho git yeni pc al sende artik heh[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bende de pc sorunu war ram doluyor 320 ram yetmiyor bana ve oyunda bana iyiden iyiye gaz veriyo oynadıkça :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 1-3 fps ile doom3 oynuyorum ben. Koymuyor artik bana :p[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Helal olsun kanka ne diim, bana 15-20 fps yavaş gelio, sen 1 fps ile Doom oynuyosun. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 nasil giriliyo su test centera?(JTL icin) ne gerekyo yani?? Kelcho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Size davet gelmesi lazım SOE den , tabi önce beta için başvurmanız gerekiyordu.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkhonen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Walla çok kısa bir süre takıldım. Ama oynanabilirlik beni pek tatmin etmedi. Birkere targeting buglı. Hevesim biraz kursağımda kaldı. Tabi bu beta umudum var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 targeting çok rezil tabi. ama ona revamp geliyo. ayrıca space de dururum ben daha iyi. çünkü hiç kasmıyo bilgisayarı. uzayda savaşmakta pek eylenceli :P ayrıca daha SW sim'lerindeki gibi olaylar görmedim(en azından starter ship'imde yok öle bişi daha :P)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 evet gemimi ywing yaptım sonunda :P ve bizim TestCenter'cıların guild'ine girip onları soru bombardımanına tuttum.. SW simlerinde olduu gibi shieldlara veya silahlara enerji verme var. ve bunuda tabiki droid'lerle sağlıyosunuz :) neyse daha haber veririm sonradan sonradan. kökünden NDA rule u kırdık nede olsa euheuhe[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 pvp denediniz mi hiç ? pingler falan nasıl etkiliyor uzayda merak ettim :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar