Milamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 kendi diyarımda bir class yapıyorum ilk bilgiler Ruler of Hell Alignment : Chaotic Evil Hit die : 1d10 Proficiency : Tüm basit , savaşla ilgili ve büyücü silahları.Orta sınıf zırhlar. Skill Points : 1.seviyede 4 bundan sonraki seviyelerde ise 2 adet skill eklenir. Spellcast : Arcane , büyü yapabilmeleri için yapacakları seviye büyünün +10 fazlası kadar zekaları olmalı. Special Fault : Gözleri ışığa aşırı duyarlıdır , ışıklı yerlerde saldırı ve savunma puanlarından 4 puan düşürülür. Sudan korkarlar ama su onlara bir zarar vermez wisdomları 10 dan fala olanlar sudan korkmaz.Oyuna başladıkları seviyedeki wisdomlarından 2 puan düşürülür. Soğuktan %15 daha fazla etkilenirler. Special Ability : Geceleri görebilirler .Ateşe %100 dayanıklıdırlar.(Oyunun ilerleyen bölümlerinde her level aldıklarında bu seviye yüzde 50 ye yaklaşır daha aşağı inmez) Etraflarına 3 metre çapında korku yayarlar.Oyuna başladıklarındaki str lerine 2 puan eklenir. Ateş kullanılan büyülerde %10 daha fazla etki yaparlar. -------------------------------- daha başındayım bu class oynayacak kişiler cehennemden yeni çıkmış olacak ondan biraz garip oluyor önerilerinizi bekliyorum[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 cok fazla abartmıssın fire olayını daha 0 lvlda %100 fire resist cok abartı mesela fire 100 diyosan suyunda onlara %100zarar vermesi gerekir birde +2 str veriyosa mesela-2int'den dussun yani class'ı dengeli yapmaya calıs cunku bole olursa ilerki levellarda gereginden cok fazla guclu olur dierleri iyi benim dusuncem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bu pek d20 classı gibi durmuyo... :hmm: tavsiyem sisteme biraz daha hakim olabilmek için dungeon master's guide'ı oku, prestige class olaylarını ve oyun mekaniklerini biraz daha incele ondan sonra giriş bu işe.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bu linke bi bak derim http://www.wizards.com/default.asp?x=dnd/we/20030719a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 fire olayını abarttığımın farkındayım düzelticem onu daha yeni başladım class yapımına önerilerle daha iyi olacak :) links için sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Class yaratmadan önce kafandaki karakteri bir biçimlendir sonra yarat.Hatta burda anlat ki biz de yardımcı olmaya çalışalım. Anlıdığım kadarıyla arcane spellcaster olacak.Bu yuzden d10 Hp zarı atması çok değil mi? Zırh kullanarsa spell failure şansı var o yüzden orta sınıf zırhların kullanımının bi etkisi olmaz.(D&d'de bunu düşüren prestige class var) Skill alımı biraz garip geldi.Önce 4 sonra da 2 almasını mantığı nedir? Str 2 alır wisdom 2 kaybeder demişsinBu dengeli değil.Str,Cons,Dex birbiriyle eşdeğer bir gruptur.DMGde daha ayrıntılı statlar hakında okuyabilirsin. Ateşten etkilenmiyor demişsin galiba.O kısmı oyleyse cold'tan double damage almaları gerek bence. Fear auranın will save'i kaç? Bu oldukça güçlü bir class oluyor gibi dikkat oyunun dengesi bozulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 gerçekten ateşe dayanıklılık işini biraz abartmışsın bence onu değiştirdikten sonra class gayet güzel[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Pek olmamış. Bi class dezavantaj diil avantaj vermeli. Yani kişi bu class ı aldı diye neden sudan yada başka birşeyden korksun?? Ayrıca bu class spellcaster ve HD da d10 değil mi? Yok artık, daha neler... [Bu mesaj Dilbao tarafından 20 Eylül 2004 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 abi bir defenders of the faith ile sword and fist'e falan bak .. bir de hero builders guidebooka bak biraz .. sonra tekrar yap ...bu yaptığın 2-3 saatlik bir class'tan farksız yani. Daha detaylı olsun[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bu classın açıklamasını yamaktayım daha ayrtıntılı şekildede özelliklerini düzeltiyorum özellikleri belirlerken ayrıntıların ne olacağını bilmedğim için nwn deki class özelliklerine baktım oradan bazı şeyler buluyorsunuz ama bu tam olarak dnd kurallarını uygulayan bir diyar olmayacak bunu ilerki classlarda ve büyülerde anlayacaksınız class hakında biraz bilgi veriiym kafamdakini anlatmaya çalışıyım bu class ı seçen adam oyuna başladığında cehennemden yeni çıkmış olacak çıktığı an delirmiş durumda olacak hareketleri dengesizleşecek aşırı güçlenecek(deli gücü :P)fakat dünyaya alışana kadar bunlar olacak ki bu da benim planıma göre kimisi için sadece 1lv kimisi içinse 3 lvl alması gerekecek ışığa etkilenmemesi mesela lvl 3-4 civarıolacak sudan korkacak çünki su görmeyeli belki 1 yıl belki binlerce yıl olmuş cehennemde gördüğü alev yaratıkları gibi o a sudan korkacak fire resist i %10 a indirecem yada o civarda bişiy olacak 1d10 spellcaster için fazla doğru ama bunda biraz güçte var isterse karakter daha çok melee e yönelebilir büyüde yapar aynı zamanda ama o şekilde olursa pe kuvvetli olmaz ondan wizardla barbar arası bişiy tuttum olmaz derseniz oke 8 yaparım oyuna başlarken karakter 4 adet skill seçebiliyor bu en alt sevideki skiller bu karaktere diğer eksi yanlarını düşününce biraz güç sağlamak için yapıldı str wis olayıda geçici bunu bir büyünün etkisi altındaymıl gibi düşünün sadece o anki yapısı gereği öle olacak sonra düzelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ruler of Hell Alignment : Chaotic Evil Hit die : 1d6 Proficiency : Tüm basit , savaşla ilgili ve büyücü silahları.Orta sınıf zırhlar. Skill Points : 1.seviyede 4 bundan sonraki seviyelerde ise 2 adet skill eklenir. Spellcast : Arcane , büyü yapabilmeleri için yapacakları seviye büyünün +10 fazlası kadar zekaları olmalı.Zırhlar büyülerinin etkileme olasılıklarını değiştirmez. Özel Kusurlar : Gözleri ışığa aşırı duyarlıdır(bu duyarlılık level 4 olana dek sürer) , ışıklı yerlerde saldırı ve savunma puanlarından 4 puan düşürülür. Sudan korkarlar ama su onlara bir zarar vermez zekaları 12 dan fala olanlar sudan korkmaz.Oyuna başladıkları seviyedeki wisdomlarından 2 puan düşürülür(ilk levellerini aldıklarında düzelir). Soğuktan %15 daha fazla etkilenirler.İyilik yapamazlar yaptıkları taktirde güçlerinde kaybolma meydana gelir. Özel Yetenekler : Geceleri görebilirler .Ateşe %10 dayanıklıdırlar.Etraflarına 3 metre çapında korku yayarlar(kullanmak onlara bağlıdır).Oyuna başladıklarındaki str lerine 2 puan eklenir(ilk levellerini aldıklarında düzelir). Ateş kullanılan büyülerde %10 daha fazla etki yaparlar.Düşük güçteki iblisleri kendi taraflarına çekebilirler bu yeteneklerini sadece biri üzerinde kullanabilirler etkileme olasılığı %70 tir.Familiar olarak cehennem yaratıkları çıkarabilirler.20+ level e sahip olanlar %5 olasılıkla Kaos büyüsü yapabilirler bunu büyü efendilerinin ve arc-demonların dışında yapabilen tek gruptur.(çok güçlü bir büyü bu şöyle aklınızda canlandırabilirsiniz mordor un orduları beyaz şehre dayandığında ortalığa bu büyüyü salsaydınız ne ordu nede şehir ayakta kalamazdı) ------------------- biraz düzelttim d10 yapmışım cidden yuh fighter la eşit olmuş :) 6 ya indirdim wizard a benzedi d20karakterine benzemiyor doğru çünki farklı olacak kuralları açıklayamam daha tam belli değil hepsi ama yinede farklı olacak bu yüzden aman beni kurallarda yok saçma olmuş gibi eleştirmeyin :) ama öneride bulunun eleştiride yapn olumlu yönde olsun sonuçta yeniyiz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :P güçlü gibi oldu ama büyülerde belli olduğunda dengelenmiş olacak[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ruler of Hell Alignment : Chaotic Evil Hit die : 1d6 Proficiency : Wizard Proficiency. Medium Armor proficiency Str+2 wis-2 cha-2 Skill Points : Int modifier+3 Spellcast : Arcane , int modifierları seviyesinde büyü yapabilirler. RoH levellarının üstündeki seviye büyü yapamazlar. Özel Kusurlar : Gözleri ışığa aşırı duyarlıdır aydınlık yerlerde saldırı ve savunma puanlarından 4 puan düşürülür. (Gerçi cehennemde yaşayan birisinin gözlerinin ışığa duyarlı olması ne kadar mantıklı bilemiyorum.. :P) Soğuk büyülerinden 20% extra damage alırlar. Özel Yetenekler : Darkvision .Ateşe %10 dayanıklıdırlar. Ateş kullanılan büyülerde %10 daha fazla etki yaparlar.Summon Familiar. Chaotic evil olmaktan çıktıklarında CoH levelı alamazlar. Ve bazı yeteneklerini kaybederler. spell like abilities: 1.levelda. Charm Monster. Günde CoH levellarının yarısı kadar kere yapabilirler. Outsiderlara karşı fazladan +5 DC alırlar. 3. level da Aura of Fear.... vsvs gibi bişi olabilir belki. Bi de bi prestige class okuyup ona göre yapsan, level up oldukça aldıkları featleri bonus featlerini filan yazsan hazırlasan... ne biliyim. şimdi anlıyamıyoruz biz böyle yani. d20 ye göre hazırlarsan daha rahat anlarız... :)[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 onemli deil hangman hem dm guide'ın Turkcesi cıkacak yakında ne kadar iyi olur bilemem ama o zamana kadar bekle derim yada ingilizcen yeterince iyiyse orjinalini al deim 4 senedir dm'im bi kere yeni bi ırk yapim dedimde oyunun dengesini tamamem bozdum ki bu ırk ustunde 1 ay fln ugrasmıstım bi daha asla bulasmam :) yeteri kadar var zaten ırkın adınıda Ortoch yapmıstım ama bi oyundan sonra geri hemen kaldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bence cehennemden yanı saf ateşin oldugu bi yerden çıkan birinin gözlerinin ışığa duyarlı olması çok saçma... ayrıca bence ateşe %50 resist buna karşı colddan da %150 damage şeklinde ayarlasan daha hoş olabilirdi... ayrıca horacenın yaptıgı gibi skill getirisini intelligenca baglaman gerekirdi said: 20+ level e sahip olanlar %5 olasılıkla Kaos büyüsü yapabilirler bu olayı anlamadım 20+levela gelen birisi zaten ortalıgı deser:) ayrıca +2str ye -2wis yetmez,+ -2 cha guzel olmus... said: ışıklı yerlerde saldırı ve savunma puanlarından 4 puan düşürülür bunu kaldırıp yerine karanlık ortamlarda -4 versen daha anlamlı olabilir... ama -4 de cok bea yani! BAB ve Save'leri nasıl düsündün?... Eger buyuculuk varsa 2levelda 1 bab yeterli ama walock bu... ozaman 1,5da 1 filan mı? save olarak da fort ve will olabilir yuksek olan...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 fırsatını bulduğumda alırım :) class daha bitmedi o yüzden önerilere açığım sizlerinde class larınız varsa söleyin onlarıda örnek alıyım ışık olayını bir arkadaş demişti ondan yapmıştı onuda düzelticem cehennem karanlık fln olsun die sölemişti ondan yaptım ama ateş olayı daha iyi olacaktır bab la save i belirlemedim daha benimde kafam karıştı o noktada ikisinin ortası bişey yaparım belki yada büyücüye benzer bu class zorluyor bayağı garip bişey öte tarafta koca diyaar var ama şuan oyun oynamak için şehir kuruyorum zamanla geliştirecem onu size 1-2 class daha var desem mesela büyücü gibi bir classs var yolcu bunlar şans eseri büyü efendisi pc i alıyorlar +20 karaktere bile etki ederler en güçlü canlılar arasındalar caos büyüsünüde bu güne kadar yapan sadece 1 kişi olmuş ondan sonra koca bir bölge terör toprakları adını almış yani o büyüyü yapma ihtimali bile büyük önem taşıyor yapana göre koca şehirleri kilometrelercce alanı yok edebiliyor[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 cleric wizard ortası bir class olucak gibi geliyo bana ama hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bence bişi cıkmıcak gibi geliyor ama hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bişey çıktıda daha tam bitmedi büyüleri düşünüyorum bu aralar olmazsa class yapımını bırakacam koca diyar kuruyoruz onunda zamanı var class dan önce yapılması gerekenşeyler varmış aslında ne yapalım deniye deniye öğrenecez[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Sana tavsiyem d20 class construction engine adında kazaada bulabileceğin bir pdf'i indirmen. Her ne kadar 3rd edition kurallarına göre anlatsa da 3.5 edition içinde faydalı olacağı kanısındayım. Burada Players handbooktaki classların birbiriyle nasıl dengelendiği detaylı bir şekilde anlatıılmış. Boyutu da oldukça ufak sadece 124 kb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar