odys1 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Şehir dışında üniversite okuyorum maddi sıkıntı çekiyorum. Aynı zamanda köpeğe ayıracak pek vaktim yok. Bu yüzden ona benden daha iyi bakacak birilerini arıyorum. 7 Aylık tamamen saf bir dogo argentino. sağırdır. El komutlarına alışık oturu, kalkı, bekleyi biliyor. Evde yalnız kalmaya alışık. Çok çabuk uyum sağlayan bir köpek. Benim gibi öğrenciler aramasın beni vermeyi düşünmüyorum bir öğrenciye. Gerçekten ciddi düşünenler iletişime geçsin. Ve köpeği arada kontrol etmek istiyorum bunun gibi bir kaç şartım daha var. Ararsanız daha detaylı konuşabiliriz. Ben eskişehirdeyim. istanbula ankaraya da verebilirim. no:0537 325 07 53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 demezlermi o zaman neden kuş değilde köpek aldın ? umarım senden daha iyi bi sahip bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Red said: demezlermi o zaman neden kuş değilde köpek aldın ? umarım senden daha iyi bi sahip bulursun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Eskişehir sokakları ne yazık ki güzelim hayvanlarla dolu. barınak desen çakılı haskiyle. öğrenci evine hayvan almayın ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Adam gelmis duzgunce derdini anlatmis. Birakin su sacma sapan "madem bakamican neden aldin" atarlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 di said: Adam gelmis duzgunce derdini anlatmis. Birakin su sacma sapan "madem bakamican neden aldin" atarlarini. sanane lan alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Oh yes. Tam isabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 di, haksizsin, laf hazirlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 di said: Adam gelmis duzgunce derdini anlatmis. Birakin su sacma sapan "madem bakamican neden aldin" atarlarini. saçma sapan bişi varsa.ne vakti ne parası olan adamın gidip köpek almasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Abi cok dogru, yanlissiz adamlarmissiniz gibi gelip burda bay dogruyu oynamanin alemi yok. Adamin tavri kotu olsa istedigin kadar saldir. Bir nevi haketmistir der gecerim ama gayet guzel sekilde anlatmis derdini. Kopege yazik olacak ilgilenemiyorum demis, iyi bakabilecek birini aramis. Parayla da satmak istemiyor. Ustelik egitimli kopek, yazik olmasin diyor. Derdini boyle anlatana, fikri zikri bu olana kurban olun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 di said: Abi cok dogru, yanlissiz adamlarmissiniz gibi gelip burda bay dogruyu oynamanin alemi yok. Adamin tavri kotu olsa istedigin kadar saldir. Bir nevi haketmistir der gecerim ama gayet guzel sekilde anlatmis derdini. Kopege yazik olacak ilgilenemiyorum demis, iyi bakabilecek birini aramis. Parayla da satmak istemiyor. Ustelik egitimli kopek, yazik olmasin diyor. Derdini boyle anlatana, fikri zikri bu olana kurban olun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 sanane lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 adamın uslubuna birşey diyen yok ki ztn.umarım daha iyi sahip bulur dedik. hepimizin hataları olmasıyla ne alakası var anlamadım.aga gidip kocaman eşşek kadar köpek alıyorsun göz göre göre.vaktin ve paran olmadıgını bile bile. köpek bakmanın zor oldugunu bile bile.cep telefonu değilki bukullanamadım satıyorum diyesin köpekler duygusal hayvanlar sahip degiştirmekten mutlu olduklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Adamin durumunu bilmeden konusuyorsun. Mesela 7 ay once zengindim ben su anda degilim. Ya da 7 ay once fakirdim su anda degilim. 7 ay once evimde calisiyordum, simdi Istanbul'un diger ucuna gidip geliyorum. Haliyle bosuna yukleniyorsunuz. Kaldi ki hata yapmis bile olsa gayet farkinda, duzeltmeye calisiyor. Tavrindan belli. Bunun icin diyorum super dogru, hic hatasiz adamlarmissiniz gibi yukleniyorsunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 herhalde bu duruma en güzel örnek kendimi verebilirim.köpeğimi aldıgımda durumuuz çok iyiydi.fakat köpeğim son senelerini ölmeden önce biz ne yersen onu yiyerek geçirdi.gidip ona buna barınaga bırakabilirdik ekmeği sütle ıslatıp falan besliyorduk adam ögrenciymiş şehir dışında yaşıyormuş.bence en baştan durumu çok iyi değildi.sıkılmıyım falan diye aldı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Adam gayet düzgünce anlatmış derdini.Biz de tanıdıgımız birinden golden aldık 1.5 yasında.Biz almasak sokaga bırakıcaktı.Sıcak bi yuva ve yemek sagladıktan sonra gayet kopek herkesi sahiplenebilir biraz ilgi göstermek yeterli.Bu kadar büyütmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Red said: herhalde bu duruma en güzel örnek kendimi verebilirim.köpeğimi aldıgımda durumuuz çok iyiydi.fakat köpeğim son senelerini ölmeden önce biz ne yersen onu yiyerek geçirdi.gidip ona buna barınaga bırakabilirdik ekmeği sütle ıslatıp falan besliyorduk adam ögrenciymiş şehir dışında yaşıyormuş.bence en baştan durumu çok iyi değildi.sıkılmıyım falan diye aldı herhalde Eleman da barinaga verebilir(di). Ama onun yerine duzgun birine gitmesini istiyor. Kusur bulacak olduktan sonra bulmasi kolay. Olayin neresinden baktigina bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi şuan savundugunuz şey maksat antilik olsun adam dunya iyisi de olsa melekte olsa uslubu süperde olsa sabaha kadar tartışsak adam hatalı herkes hata yapara bağlanıcak bi tarafıda yok.ha köpek almışın ha gidip cocuk dogurmuşun yada evlat edinmişin .aynı şey. köpeğin ona buna verilebiliyor olması tek fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 E tamam o zaman. Yasadigi sehir belli, telefon belli. Yakinda olanlar ilgileniversin. Once dayak atin bir guzel, sonra kopek gibi baglayip gezdirin. Anca boyle bir seyden sonra akillandi dersiniz heralde. Su yazdiklariniza gore baska bir sey tatmin etmez sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Red said: demezlermi o zaman neden kuş değilde köpek aldın ? umarım senden daha iyi bi sahip bulursun kendinle kavga ediyorsun yani şu mesajım gayet normaldi.konuyu ordan aldın burdan aldın nereye getirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bu kadar cevabi kendimle kavga ederken mi verdin abi bana ? Tayyip agizli Vingthor varken senin ustune alinmana bile gerek yoktu esasen. Neyse nasil biliyorsaniz oyle yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 sana mı soracaktık dicek şimdi gelip asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 paticikle adam asmacada bugün. yahu adam gayet anlamış işte bakamayacağını, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. sahiplendirmek istiyoru eğittim diyor. para istediğide yok güzelim hayvana. sen daha iyi bakabiliyosan eyvallah git bak. neyin kavgasını veriyosun red? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dandik bir filme kötü diyince o zaman sen daha iyisi yapçı kafasındaki arkadaşta gelmiş kadro tamamlandı. ben ztn 15 sene köpek baktım.suan bakabilceğimi bilsem düşünmeden tekrar alırım. mesela suan ben gidip köpek alsam.bu arkadaşın yapmış oldugu hatayı yaparım. gayet saçma bir hareket olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bende başka bi kafa açıyım ozman. 5199 sayılı hayvanları koruma kanununa göre,türkiyede Dogo Argentino beslemek yasak.ha diceksiniz uygulaması yok.gıcık bi komşunuz çıkıp ispiyonlarsa uygulamasını gayet güzel yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar