Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

astinus solo movie #1

rice17

Öne çıkan mesajlar

said:
Brelenor, 07 Eylül 2004 20:22 tarihinde demiş ki:
400-500 damage vurmak ofansiflikse sen StJoseph'in dedigi gibi bi polearm Ogre dene.
Paladin yapi olarak ofansif OLAMAZ. Mythic'in herhangi bir paladin yazilarini oku, oradan da gorebilecegin uzere MAIN TANK olarak bile adlandirilmiyo ki bence EN DEFANSIF tank zaten.
Ayrıca benim sahsi fikrime gore de TWO HANDED pally tamamiyle FANTASTIC olarak yaratilabilecek bi char. Adamin adam akilli tiplerle karsilasmadigi ortada. ESIT KOSULLARDA HERHANGI full buffli s/s bir tank onu rahatlikla alir. Dolayısıyla da bence de pally'nin ofansifi olmuyo, denedigimden de biliyorum. :)

Not: Bu arada StJ'ye noob dedigine gore komik bi adamsin mal be...

Esit kosullarda herhangi bir full bufflı s/s tank onu rahatlıkla alır lafı biraz komik olmus belki 2h s/s e karsi zayif oldugu icin adam cok zolar veya beni öldürbilir ama ben cok full buffli wariorla savastim high rr lerde buna dağil hiç biri beni rahatlikla indiremedi ayrica sadece s/s fighter yok karsi reamlerde 2h de duel wield a karsi guclu niye s/s olayina bukadar takildi kafaniz anlamadim neyse bidahaki movieye sadece high rr ve ve full buffli fightlari koyucaz anlasildi :P yinede yorumlariniz icin teşekkurler beni daha iyisini yapmaya itiyorsunuz.[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malsahibi, 07 Eylül 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
öldürdüğü sb ve hunterlar bufflı ve low rank diil.
towerdaki savaşları falan geçin zaten. orda millet tek başına botla kale almış veya almaya çalışıyor. o yüzden gri botlarla bile karşılaşabilirsin.

sonuç olarak ofansif demek iyi dmg vermek değil mi?
rakibin bufflı olması bu konuda hiçbişeyi değiştirmez. sadece albionda spec AF var. astinus sürekli 400-500 vuruyor.
demek ki ofansif.

Sb ve hunter zaten paladinin rakibi olamaz , towerlardaki savasi gecelimde filimdeki cogu savas tower civarinda zaten o yuzden yorum yapilmis,bide ofansif olurken butun defans ozelliklerini kaybedipte bir Heavy tank dmg output una yetisemedigi icin paladinin ofansif speclenmesi benim mantigima ters, ama herkezin kendi zevkidir ve oynadigi karakterden memnunsa bizide ilgilendirmez zaten. :)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor.
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadim adami pl mi edioz rr6 olmus sonucta milleti kesiyor guzel guzel. Ofansifden kasit ne onuda anlayamadim milleti kesiyor iste rp sini aliyor gidipte ztn fg icine girip tum herkesi kesmesini bekleyenler pole ogre ile yapsinlar onu bakaim oyle kolay isler degil bunlar. Ayrica solo cok farkli bir olay O adamlari o halde bulmak onemli olan. Ayrica Kay de nufuz az oldugu icin herkes buff li geziyor genelde.
Zaten Ogre da cok farkli bir olay inanilmaz guzel bir race toa ile millet oyunu oynasin diye inanilmaz guclu yapmislar, birde aug str filan inanilmaz yuksek dmg out put a ulasir. Fakat chantlari yok sonra anger of god s yok rr5 heal abilty yok , ki anger of gods in cok guzel oldugu soyleniyor. Sonuc olarak herkes istedigini oynar adam movie yapmis guzelce tebrik edilcegine bunlari tartismanin pekde manasi yok, size gore ofansif pala yoksa sizde s/s acin. Fakat sunu unutmayin toa ve nf ile beraber bir cok sey degisti dmg lar da oyle.[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...