Proxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Silvard ı güzel dövmüşün helal[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ya bişe sorcam bu izlediğim videolarda hep düşmanın classı yazıyor,ben oynarken mesela sadece Briton,Half Ogre falan yazıyor. Classları sadece 50 olunca mı görebiliyoruz[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 çok güsel olmuş. ofansif pally olmaz diyenler de izlesin.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: malsahibi, 05 Eylül 2004 14:37 tarihinde demiş ki: çok güsel olmuş. ofansif pally olmaz diyenler de izlesin. ofensif pally olmaz[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr rr4 sorc (Kay albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bi daha izle o zaman NOOB[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tamam vermiyorum linki siz bitti isimiz dediginiz zaman veririm bu arada desteginiz icin sagolun bi gazla 2 movie yolda :)[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bekle daha verme biz indircez hehe[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 merdivenlerden çıkarkenki atmosfer dehşet olmuş. puritania çok güzel şarkıymış hemen loopa koydum saolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Abi birisi linki sızdırdı galiba gavurlara? CASUS VAR! 4kb ile çekiyoru şuan[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 cok guzel olmus abi, nf'e tekrar sovdum towerlar yuzunden orasi ayri. :) bide dmglarina sastim 2h pally nasi vuruyo onu anlamadim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 0 quickness str relics ve energy wep iste formul :)[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: malsahibi, 05 Eylül 2004 15:36 tarihinde demiş ki: bi daha izle o zaman NOOB izledim.. ofansif pally olmaz. benim tavsiyem karşılaştırmalı değerlendirmek... oynanmaz zevlki değil demiyorum herkezin kendi zevkidir. Ama paladini 2 hand yapmaktansa hogre polearms açarım ben. Noob değerlendirmesinin neye göre olduğunu cidden anlamadım.[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr rr4 sorc (Kay albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: rice17, 05 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki: 0 quickness str relics ve energy wep iste formul :) abi iyide malicele de gayet guzel vuruyosun?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 malice le vurdugum adamlar dikkat et slashe weak armorlari var[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 silvardi da yarmissin. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet salak silvard :)[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Uzun uğraşlar sonucu movieyi indirebildim ve izledim.:) 2h paladin'lerin ne kadar başarılı olabileceğine çok güzel bir örnekti. Zevkle birkaç kere izledim. Mutlaka devamını getirmelisin. Birkaç eksik gözüme çarptı. Müzik seçiminde problem var. İlk parça ve hammerfall çok güzel uymuş. fakat 2. parça çok ağır kaliyor ve son parça biraz alakasız. Action a göre müzik seçimi yaparsan süper olacak. Keşke bu nf gelmeseydi biraz daha hizli kill spam yapabilseydin:) tower a kaçan kaçana.. Oyunu bilen insana söyleyecek bişey yok. gladric ile kan bağınız olduğu anlaşılıyor:)[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - R2L6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu oynadiginiz serverde oldurdugun adamlarin %90 zihinsel sorunlumu yoksa cidden basarilimisin anlayamadim.hele o archerler gelip duz alanda ok attiklarinda bu dusuncem gittikce guclendi..neyse,cok guzel bir film :),devamini getirirsin umarim[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ben de flashget le indirdim Blackin hosttan, yaklaşık 10 saat sürdü tahmin ettiğim gibi, ama bilg başında olmazsanız süre sorun değil. İlk movie için oldukça güzel tebrikler. Müzik açısından biraz eksik kalmış bence de. Tek yapacağım düzeltme ben olsam silvar savaşını sona koyardım. Böyle level sonu mobu gibi olurdu :) Devamı gelir inşallah[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 arkadaşlar bu arada benim dosyayı attığım host geceleri 100 kB/s hızlarında downloada bile izin verebiliyor, o yüzden mümkünse gece bırakıp sabah yiyin :) gündüz hızlar baya bir düşebilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 movieyi izledim güzel eğlenceli olmuş. fakat ordaki 'offansif pally olmaz diyenler görsün' lafı aklıma takıldı. cidden offansif pally olmaz, eger hala olur diosanız movieyi bidaha izleyin, oldürdüğü çoğu adam ya buffsız ya low rr yada 50 değil. ciddi bi rakiple karşılaştığını görmedim. tek karşılaştığı Silvard dı o da buffsuz du... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 öldürdüğü sb ve hunterlar bufflı ve low rank diil. towerdaki savaşları falan geçin zaten. orda millet tek başına botla kale almış veya almaya çalışıyor. o yüzden gri botlarla bile karşılaşabilirsin. sonuç olarak ofansif demek iyi dmg vermek değil mi? rakibin bufflı olması bu konuda hiçbişeyi değiştirmez. sadece albionda spec AF var. astinus sürekli 400-500 vuruyor. demek ki ofansif.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 400-500 damage vurmak ofansiflikse sen StJoseph'in dedigi gibi bi polearm Ogre dene. Paladin yapi olarak ofansif OLAMAZ. Mythic'in herhangi bir paladin yazilarini oku, oradan da gorebilecegin uzere MAIN TANK olarak bile adlandirilmiyo ki bence EN DEFANSIF tank zaten. Ayrıca benim sahsi fikrime gore de TWO HANDED pally tamamiyle FANTASTIC olarak yaratilabilecek bi char. Adamin adam akilli tiplerle karsilasmadigi ortada. ESIT KOSULLARDA HERHANGI full buffli s/s bir tank onu rahatlikla alir. Dolayısıyla da bence de pally'nin ofansifi olmuyo, denedigimden de biliyorum. :) Not: Bu arada StJ'ye noob dedigine gore komik bi adamsin mal be...[signature][hline]Yored 50 Cleric ML8 - Turkish Knights / Merlin Aykut 50 Necro - Turkish Knights / Merlin Osrix 50 Paladin - Turkish Knights / Merlin Brelenor 50 Infil - Turkish Knights / Merlin -------------------------------------------------------- Odion 50 Wizzy - DAoC Italy Yored 50 Cleric - DAoC Italy Pinpin 50 Paladin - DAoC Italy Pinar 50 Friar - DAoC Italy Tumpatimpi 50 Cabalist - DAoC Italy Brelenor 50 Infil - DAoC Italy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 stjoseph i iyi tanıdığım veya tanıdığımı zannettiğim için noob dedim. unutmuş herhalde. o varken onun adına konuşmak da sana düşmez. derdimi anlatamıyorum herhalde boşuna uğraşıyorum. ayrıca mal değil malsahibi ve evet komiğimdir. [signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck [Bu mesaj malsahibi tarafından 07 Eylül 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 şimdi şöle söliim.. oncelikle bana sölenenleri cidden saldırı gibi algıladım değilmiş eywallah, Bre benim en iyi RL arkadaşlarımdan biridir Daoc konusunda da bayağı bilgi sahibidir beraber movie yi defalarca izledik.. astinus u da tanırım ona ya da movie sine de lafım yok, lakin Silvard unbuffed kesilen adamlar max rr3 bi tane rr4 gordum.. ortalarda rr7 sb war ( sb yi kesisine lafim yok) kesilen adamların çpğu 50 bile değil dmg lara dikkatli bakılıyo madem yandaki paranteeride okuyalim arkadaşlar.. resist olmayan adamı yararsınzı tabiiki ben idda ediorum 344 vurduğu s/s warrior a ben ss paladinimle minimum 250 output a sahibim.. Bre kastı resistleri tek tek inceledi movie de adamların 80% si resistsiz dikkatli bakarsanız hepiniz görebilirsiniz burda astinus a saldırıyo gibi örünmek istemiyorum sözüm uahhh paladinin dmg ina bak diyenler e...[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr rr4 sorc (Kay albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar