wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Merhabalar, Bir süredir Ankara hacettepe hastanesinde yatan bir hastamız için acil kana ihtiyacımız var. Kız kanser hastası ve tüm vücuduna yayılmış durumda, daha 25 yaşında ve 2 yaşında bir çocuğu var. Kan verebilecek arkadaşlar için; Hasta adı: Gönül Kaya Dosya numarası: 3468335 Yattığı bölüm: Onkoloji Hacettepe hastanesi büyük acil girişinden dalıp, 4. kapıdan içeri giriyorsunuz sonra sağa dönüp sağdan 3. kapı sanırım kan bankası vaktiniz ve ilginiz olursa lütfen, bugün bize yarın size lazım olan bir şey kan bağışı. Ne zaman lazım olacağı bilinmeyen tatsız bir olay. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 İstanbul'dan kızılay vs ile yollama imkanımız varsa haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Şimdi tekrar gidiyorum hastaneye gidince sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Malesef hastane dışından kabul edemiyorlarmış saklanma koşulları falan filan bişiler söyledi ama olmazdan sonrasını dinlemedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Acil kan konularını stickyliyelim yada ana bir konuda toplansın ihtiyac giderildikten sonra kaldırılsın mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 geçmiş olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 şimdi gördüm hala lazımsa a rh+ verebilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yunusemre said: şimdi gördüm hala lazımsa a rh+ verebilirim ben Devamlı lazım, arada bir uplıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Up, iyi bayramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 wastyrx said: Up. Artık kan grubu fark etmiyor arkadaşlar negatif, pozitif A, B, AB , 0 hepsini kabul ediyorlar. İlgilenebilecek olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ya hacı ben vermek ıstıyorumda, bizim arkadaşın kolu 1 ay mosmor olmuştu o tarz birşey olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ben kendimde verdim. Çıktıktan 15 dakika sonra bantı çıkarırsan bir şey olmuyor. 1 ay mosmor nasıl gezmiş bilemedim ama O_o up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 önümüzdeki hafta sonu vereyim o zaman. muhtemelen pistir ama temiz de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 teşekkür ederim. up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar