kavun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 şaçma bir istek olacak ama bana yaz geceleri eylül ayının güzelliği hakkında bir şiir yazar mısınız :)?sevdiğim kızın adı eylülde :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 5 satırlık şiir topiği her uplandığında bu şekilde başka bir topik açılıyor hadi hayırlısı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ohoo hoca nedir bu şiir merakı yavs!!! Eylülde doyulmaz yaz gecelerine Yanlız dikkat etmek gerek yankesicilere Lazım herkeze bir kelebek,kılıç veya çakı Ümüğünü sıkmak lazım o kapkaçının Lavuk bunların hepsi,en iyisi içelim rakı...[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Hüzündür sonbahar,hüzündür eylül ayı, Saatlerce ağlar ağaçlar,durmaz bir türlü yağmurlar, Süzülür yanaklardan gözyaşları,kanatır yürekleri acı damlaları, Pusmuştur serçecikler yuvalarına,sarılıp birbirlerine,beklerler ısınmayı, Deniz de huzursuzdur,hırçın dalgalar döver kayalıkları, Ama görmesini bilene,ne güzel bir varlık vardır o karanlık elbiselerin içinde, Özlem kokar,aşk kokar hava;derin derin çekersin ciğerlerine, Yalnızlıktır belki sonbahar;ama ya yanında o varsa? İşte o zaman anlarsın yaşadığını en güzel mevsimi, Onunla tutuşmuş elele,oturmuş bir bankta, İzlersin yağmur damlalarıyla dans eden yaprakları, İşte o zaman anlarsın niçin yaşadığını, Dursun istersin zaman,akmasın bir daha asla, Yalnızlık değildir sonbahar, aşktır aslında, Yeter ki yanında olsun sevdiğin,yanıbaşında...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 pek eylülle alakalı olmadı ama kelebek çakılı bir şiir yerine tercih edebilirsin...Bu arada ziraat bankası göztepe şubesi hesap no 198298324 ya 100 milyon ücretimi de alayım=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 eylül sabahının serinliğini Yaprakların serinliğini Ciğerlerime dolduruyorum Sessizlik ve serinlik Birleşiyor Yıkanmış güvercinler Ve çok uzakta bir tren sesi Her zaman yeniden başlamak duygusu Doğuyor içimde Her uyanışımda Düşmanlarımı bağışlıyorum Daha çok seviyorum dostlarımı Her uyanışımda Eylül sabahının serinliğini Yaprakların serinliğini Yüreğime dolduruyorum Ataol Behramoğlu[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Eylül Eylül, gülleri soldurarak duyurdu bu yıl kendini Böyle olacağını bile bile şaşırttı bizi yinede Daha bir demet kır çiçeği alıp koymadık vazoya Güllermi unutturdu bize sevinci yoksa aşındırdıkmı kimi duyguları Şöyle bir akşam şöyleşemedik dostlarla erkenden kapandı perdeler yorgunmuydu çocuklarda Her gün yağmalanan talan edilen sevincimiz kurudu galiba büsbütün su yürümüyor dallara Ama kırpıntı, bir küçük uç uç böceğinin her nasılsa konuvermesi balkona uyarıyor biziirkilterek Bu kahrolası tarraka bitecek gibi değil sokaklarda Çekip kapıyı çıkmak en iyisi dalmak caddelere, varoşlara Belki ozman eylül şaşırtmayacak bizi bulup çıkaracağız çünkü evrenin öteki yüzünü Ahmet Telli Gibi.. :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 eylül geliyor uçun yapraklar,savrulun yanına veriim 2 3 tane kavun ... oldu mu ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 olduğu kadar :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 en harika benim![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
spreewell Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 eylül sensin beni güldüren eylül sensin gönlümde esen senden başka yar olmaz memleketten başka diyar olmaz eylül deyince yüzümde güller açar eylül deyince kalbimde bir çarpıntı başlar durdumak ne mümkün akıyor burnundan sümüğüm.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ [Bu mesaj spreewell tarafından 01 Ekim 2004 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj spreewell tarafından 01 Ekim 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 çok kolay, ilk olarak uyakları yazacağız. Kor, yor, zor ve mor u seçelim. önce bunları satır sonlarına yazıyoruz, ardından duygularımıza göre uyduruyoruz. Dökülün yapraklar, eylül geliyor Karşıda sevgilim, elbisesi mor Ayrılık acısı hep bana kor Sensizlik, ölümden daha zor Şiirimiz hazır, sıcak servis yapmanız tavsiye edilir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kavun bunu direk baris abiye ve diger herife iletiyorum iyi dalga gecerler senle derste hehehe[signature][hline]...valla!
kavun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 :)[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Öne çıkan mesajlar