aramil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 merkezi bi yerlerde, kızılay tunalı civarı iyi olur, nezih bi mekan lazım. nere gitmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 laterna vardı bi ara böyle ege yunan ezgileriyle=) duruyo sanırım hala ama hangi dokaktaydı hatırlayamadım tam ifin bi alt sokağı falan olabilir bilemedim. mekan adı verdim yeter=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 hmmm konsept iyiymiş, farklı bi tad :D tşkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Fasıl sıkıyor insanı bi yerden sonra. Gerçek erkekler gibi rakı&balık ya da rakı&mangal yapın azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 cinnahta meşrep var. güzel fasıl yapıyo ama kısa sürüyor biraz. sonrasında da canlı müzik devam ediyor. gayet eğlenceli geçiyor vakit. yemek+sınırsız rakı-bira :75tl tunus caddesinde flat ın yan apartmanında en üst katta bi mekan var, adını unuttum da tam fasıl mekanı. müzikler fln çok iyi ama yemek+meze çok iyi değil. yemek+sınırsız rakı-bira : 65tl (haziran fiyatı bu, artmıştır belkim.) bahçeli 7. cadde de 7 kapı diye bi yer var, 7-8 mekan iç içe,birisi bar geri kalan rakı-balık ya da meyhane. orası da eğlenceli epey, fiyatlar az bişi daha ucuz, ama biraz daha sıkış tıkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 2 saat fasıl tam ayarında bence. ondan sonra canlı müzik fln iyi eğlendiriyor rakı da kana karışmış oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 wastyrx said: Fasıl sıkıyor insanı bi yerden sonra. Gerçek erkekler gibi rakı&balık ya da rakı&mangal yapın azizim. ankara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Ankara'da balık yenmiyor mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 denizi olmayan yerin balığı da yenmez demişlereheh11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bahçeli 7. cd de Cadde Balık diye bi mekan bulduk, gayet iyi ve eğlenceliydi. çipurası da çok tazeydi. takdir ettim, tavsiye ederim fiyatlar da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 konu açılalı çok olmuş gerçi ama meandros var papazın bağının çaprazında kalıyor. güzel mekan. mezeler süper, balığı da süperdi ben yediğim vakit. yunan ve türk müziği karışık yapıyolar, gayet güzel eğlenceli oluyor, istersen ortaya cıkıp oyna yani. tavsiye ederim. kızılayda olgunların civarda su'dem diye bir yer var, daha çok erkek erkeğe gitmelik bi yer, oynama imkanı yok sadece şarkılara eşlik edebilirsin ama milletin muhabbettinden adamların sesi duyulmuyo, duymak için yakınlarına oturmak gerekiyo. rakı içim, muhabbet edim için fena bi yer değil. garsonları falan sıcak insanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 asagı ayrancı mesnevı sokakda olta balık dıye bır yer var ınanılmaz mezelerı ve tatlıları var adam sana patlıcandan domatesden ıcınde balık olan tatlı yedırıyor haberın bıle olmuyor gunune denk gelırsen fasılıda var onun dısında rakı balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar