Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abv. possible islemci yanmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamlar ne guzel ayni gun gondermis anakarti diye sevin sen, 1 saat anakarti sok cikar yenisini tak ozenle tum baglantilari yap kur haziir powera bas.. o da ne, tik yok. bi daha bi daha bi daha bas fanlar bon bon bana bakiyor. noluyor lan de resete bas bi an fanlar donuyor gibi yapar ledler yanar 0.5 saniye sonra yine her sey durur. psu cekmemistir de daha buyuk psu tak yine ayni muhabbet falan.

neyse anakarti iade ederiz of zaman kaybettik diyip paketle, tekrar eski karti tak oflaya puflaya. power dugmesine bas.. tik yok. ... ... allah belani versin anakart gibi sanirim islemciyi yakti. hani bu sekilde acilmamasinin sebebi bir tek islemci olabilir sanirim diger tum parcalar 10 dakika once piril piril calismakta olan sistemden cikarildi zira. fistik gibi calisan islemciyi bozan da olsa olsa defolu anakarttir. e ben napayim simdi? su bitmis soguk raki iciyorum. montlar da kisliklarin arasinda.
Mesaj tarihi:
valla yarin ya da pazartesi bilgisayarci tanidiga dokucem butun parcalari test etsin soylesin artik. umarim dedigin gibidir throine. ama baska bir olasilik yok gibi duruyor yani.
Mesaj tarihi:
valla burnum akiyor cok koku alamiyorum ama gelmedi sanirim oyle bisi. gerci adam gibi power gelmedi bile sisteme ama baya spamledim anakartin ustundeki power reset tuslarini. bir iki sefer calisir gibi oldu 0.1 saniyeligine iste. anakartin uzerindeki ledler yaniyordu dogru bir sekilde tum baglantilar da dogruydu ancak power gelmedi sisteme. sonra diger anakarti takinca da ayni sey oldu. acaba termal macun falan mi kacti pinlerin arasina dicem de tertemiz yaptim her seyi eldiven bile taktim lan, bi sefer azcik macun degdi pinlere ama temizledim guzelce bisi kalmadi bilmiyorum ondan olur mu silikon bazli termal macun iste. baska da bisi gelmiyor aklima.
Mesaj tarihi:
hiç dokunma ztn daha.bende öyle inat edip çalıştırcam ulan demiştim.spamledim öyle.sonra voldajmı oldu enerji mi birikti nolduysa artık yanık kokusu geldi.

problem psudan cıktı sonra
Mesaj tarihi:
valla dedigim gibi abi psu da gayet guzel calisiyordu zaten daha guclu bi psu denedim daha sonra yine ayni sey oldu. aman neyse bilgisayarci abi karar verir ya kendimi yaslanmis gibi hissediyorum zaten su an yakinda telefonu ufak cocugun eline verip evladim surdan ahmet amcani arayiver bana diyecem.
Mesaj tarihi:
olm dur tamam topigimi ele gecirme daha ben kufredecem burda. kisiselde topik acalim sana

tabii donanim gurularimizdan da varsa diger olasiliklar hakkinda bilgi almak istiyorum
Mesaj tarihi:
işlemcin intelse ( ki öyle anlaşılan ) anakarttaki pinler her zaman işlemciye temas etmiyor taktığın zaman. bazen dengeli bi temassızlık oluyor, çalışabiliyor bilgisayar sorunsuzca. ama overclock yapınca falan kesin yanıyo böyle bi durum varsa.

çok büyük ihtimalle böyle oldu sana da.
  • Yeni Oluştur...