uncla Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hayvan almak istiyorum böyle rahat bakılabilen bişi bi danışiyim size dedim tavşan fln besledim çabuk ölüyolar,ölüncede insan üzülüo ne tavsiye edersiniz balık düşünüyorumda şöyle güzel akvaryumlu fln çok pahalıya gelirmi ?[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hmm akvaryummu düşünüyorsun.. ne kadarlık birşey düşünüyorsun.. örneğin 30cm,60cm,90cm ve daha büyükleri var.. yardım etmeye çalışayım sana..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! *Kuşu öldüğü için üzgündür* Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: orc_lord, 15 Eylül 2004 21:01 tarihinde demiş ki: hmm akvaryummu düşünüyorsun.. ne kadarlık birşey düşünüyorsun.. örneğin 30cm,60cm,90cm ve daha büyükleri var.. yardım etmeye çalışayım sana.. büyük bişi istiyorumda fiyatlar hakkında bilgin varmı ? büyük olanlar için.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kaplumbağa al :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 balıkla ugraşma bence :) ben bi ara labarotuar faresi besledim çok şirinlşer :) gonzaleslerde güzel :) ama son kötü oldu evden istemeyen bi topluluk oldu yanlız kalıncada cephede evden atıldı hayvancagızlar şuan sanırım ya başkasına satıldılar yada sattıgım yerdeki pitonun akşma yemegi :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 uncla hmm büyük akvaryum.. ilk olarak ısıtıcı ve filtre almalısın. bunlar 20-40 milyon arası tutar. motorlar daha pahalı olsa bile ısıtıcı 10-15milyon arası... akvaryumun kendi fiyatı ise 40 milyon falan olur galiba 60cm.. daha büyükleri ise komple satılanlar var 200 milyon falan.. akvaryum içine süs vede kum alacaksın taş çatlasa kum 20 milyon, süslerde bi okadar ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! *Kuşu öldüğü için üzgündür* Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Kedilerin tuy dokme sorunu olmasa tam ev hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: orc_lord, 16 Eylül 2004 01:06 tarihinde demiş ki: uncla hmm büyük akvaryum.. ilk olarak ısıtıcı ve filtre almalısın. bunlar 20-40 milyon arası tutar. motorlar daha pahalı olsa bile ısıtıcı 10-15milyon arası... akvaryumun kendi fiyatı ise 40 milyon falan olur galiba 60cm.. daha büyükleri ise komple satılanlar var 200 milyon falan.. akvaryum içine süs vede kum alacaksın taş çatlasa kum 20 milyon, süslerde bi okadar ;) abi bişey varmış bildiğim kadarıyla onu takınca hiç su değiştirmiyomuşsun doğrumu bu su değiştirme derdi varsa almam akvaryum o yüzden söylüyorum..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Narstil, 16 Eylül 2004 00:29 tarihinde demiş ki: balıkla ugraşma bence :) ben bi ara labarotuar faresi besledim çok şirinlşer :) gonzaleslerde güzel :) ama son kötü oldu evden istemeyen bi topluluk oldu yanlız kalıncada cephede evden atıldı hayvancagızlar şuan sanırım ya başkasına satıldılar yada sattıgım yerdeki pitonun akşma yemegi :) fare sevmem pek abi :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 valla bildigim kadarıyla akvaryumun çogunun suyu değiştiriliyo yok param çok dwrsen onun da bi aleti vardır temizleyici ama genelde tavsiye edilen ayda bi iki ayada bi değiştirilmesi bi ara bende girdim bu işe :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 fareler ısırabilir yanlız.. ben ısırırlar diye hiç elimde tutmadım bu güne kadar ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! *Kuşu öldüğü için üzgündür* playingarena online gaming community] Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: orc_lord, 16 Eylül 2004 21:05 tarihinde demiş ki: fareler ısırabilir yanlız.. ben ısırırlar diye hiç elimde tutmadım bu güne kadar ;) akvaryumun suyunun değiştirilmemesi için alet fln varmı orc lord? veya kesin bilen bi arkadaş yardımcı olabilirmi ? kesin bildiğin.[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 16 Eylül 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj uncla tarafından 16 Eylül 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 akvaryumun suyunu mutlaka değiştirmelisin. çünkü balıklar suyun içindeki oksijeni alarak şey yapıyorlar. sudada belli bir oksijen oranı var. ama illa suyun hepsini temizlemek zorunda değilsin. 1-2 haftada bir suyun üst kısmından 1/6 sını alıp yerine yeni su koyarsan bu sorunu çözersin. 1-3 ay arasıda tamamen temizlesen iyi olur. bunların dışında akvaryumun dışında bulunan dış filtreler var. bu filtreler büyük akvaryumlar içindir. suyu 6 aya kadar temiz koyar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: orc_lord, 16 Eylül 2004 21:24 tarihinde demiş ki: akvaryumun suyunu mutlaka değiştirmelisin. çünkü balıklar suyun içindeki oksijeni alarak şey yapıyorlar. sudada belli bir oksijen oranı var. ama illa suyun hepsini temizlemek zorunda değilsin. 1-2 haftada bir suyun üst kısmından 1/6 sını alıp yerine yeni su koyarsan bu sorunu çözersin. 1-3 ay arasıda tamamen temizlesen iyi olur. bunların dışında akvaryumun dışında bulunan dış filtreler var. bu filtreler büyük akvaryumlar içindir. suyu 6 aya kadar temiz koyar.. ya o su değiştirme işide tam kabus ya sırf ondan dolayı almamayı düşünüyorum ama alırsamda büyük ve güzel bişi alıcam neyse düşünücem bi süre sağolasın verdiğin bilgiler için,bu arada sende su değiştirme işine benim gibimi bakıyosun?[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 birazcık öyle. ama akvaryumu rahatlamak ve dekor için alıyorsan alıyorsundur. yoksa sevme vs. gibi olanağın yok bildiğin gibi. ben 1/6 su değiştirme olayını pek yapmıyordum. yeniden kuruyorum bende akvaryum. ama 1-2 haftada bir 1/6 su değiştirmek çok kasmaz. 1-3 ay arası su değiştirmek kasar ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: orc_lord, 16 Eylül 2004 21:37 tarihinde demiş ki: birazcık öyle. ama akvaryumu rahatlamak ve dekor için alıyorsan alıyorsundur. yoksa sevme vs. gibi olanağın yok bildiğin gibi. ben 1/6 su değiştirme olayını pek yapmıyordum. yeniden kuruyorum bende akvaryum. ama 1-2 haftada bir 1/6 su değiştirmek çok kasmaz. 1-3 ay arası su değiştirmek kasar ;) eyw sağol[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 walla ben köyde inek bakıyom sütü var kendi msrafını kendi çokarıyo zaten. satınca da iyi para yapıyo valla çok da sadık hayvanlar bunlar geldiyosun geliyo, git diyosun gidiyo yerin varsa al 3-5 tane[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 orc büyük akvaryum + kumu zartı zurtu en fazla ne kadara çıkarım bi fiyat verebilir msn komple hepsi için ? seni baydım farkındayım ama :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yok yok görevim zevkle yapıyorum :) sanıyorumki büyük birşey alacaksan 100 milyondan aşağı çıkmaz.. 100 veya üstü diyelim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA orc_lord in melancholy (day 1) *Kuşu öldüğü için üzgündür* Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: orc_lord, 16 Eylül 2004 22:14 tarihinde demiş ki: yok yok görevim zevkle yapıyorum :) sanıyorumki büyük birşey alacaksan 100 milyondan aşağı çıkmaz.. 100 veya üstü diyelim :) verilir yani öyle aman aman bişi değil,ciddi ciddi düşünüyorum alsammı diye yarın bide gider araştırırım :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 iguana al. Cok karızmatık hayvan. Hem bakımıda cok zor degıl. Ilk basta gereklı ısıtıcısı olsun, ısıgı olsun,talası olsun vs... bunları aldınmı rahatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 şimdi bi iguana almak için neler lazım ayrıntılı yazabilirmisiniz acaba? vede iguanalar falan ne kadar ? nasıl beslenirler vs vs..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 iguanalar antalyada ucuz da burdaki petshop larda kazık kazık satarlar bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 iguana mı hmm :) 99$ dan başlıyorlar ankara'daki pet shop'larda..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 2) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Iguana ıcın toplam 200 doları cıkaracaksın gozden. Sadece hayvan 100 dolar. Isıgıdır,ısıtıcısıdır vs... tutuyor o kadar. Sadece sebze ıle besleyeceksın.Meyveyede bayılır.Ozellıkle marul,salatalık. Arada sırada ozel mamalarındanda verdınmı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar