iarwain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bugün bizim birader okuldan geldi hevesli hevesli bişeyler anlatmaya başladı abi dedi ellerini birleştirsene , şu resimdeki gibi; en üstteki baş parmağın sağ kolunun mu sol kolununmu dedi,resimdeki gibi sol koluma ait parmaktı ''sol dedim. sen beyninin sol lobunu kullanıyosun dedi asdsfsdaf ne zman bitcek bu sol lop sağ lop efsanesi. Özet; eğitim sistemi çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 21 yıldır çözemedim kendi loblarımı tam bir eşit ağırlık beynim varmış gibi hissediyorum kendimi ve neticede hiç bi şeyde adam gibi dikiş tutturamayacakmış gibi zavallılık ile çok süperim demek ki lan ego tatmini arasında gidip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 fotoların iyi senin, giderin var rahat ol :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 çaktırmadan yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yav said: tam bir eşit ağırlık beynim varmış gibi hissediyorum eller birleşmiyor o zaman. parmak ucunda kalıyorsun sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 .bmp resim upload etmişsin sağ lob mu sol lob mu diyorsun 111111ehehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar