Melkor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Bir sure ugrastım denedim ama bir turlu basaramadim.. Dye tub ile t_clothing type ına sahip itemların boyanmasını istiyorum ancak su an ki hali ile boyanamıyor.. Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler.. ID=i_dye_tub NAME=rare dye tub TYPE=T_DYE_VAT WEIGHT=10 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Tailor DESCRIPTION=Rare Dye Tub On=@DClick target return 1 On=@TargOn_Char return 1 On=@TargOn_Item if !( == ) src.sysmessage Boyanacak item cantanizda olmali. elseif !(( == t_clothing)) src.sysmessage Bunu boyayamazsiniz. else src.targ.color src.targ.update endif return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Revision mu kullaniyorsunuz?[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hayır. 55i versiyonunu kullanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Peki zorm'un dll'si falan kullaniyormusunuz? Ya da daha evrensel bir sekilde sorayim, boyamayi denediginizde console'da hata aliyormusunuz? Aliyorsaniz hata nedir?[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Zorm kullanmıyorum.Acıkcası kullanmayıda pek bilmiyorum.Console da hic bir hata mesajı almıyorum.. Hic bir sey olmamıs gibi gozukuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 (( == t_clothing)) Bunu Sılmeyı Dene![signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 O zaman tum itemlar boyanabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 o zamn t_clothing i sil boyanmamasını ıstedıgın seylerı yaz... :) Tayfun sen cozumden mı gırıyon? Diablo yanı[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Boyanmasını istedigim itemların typelarını yazmak daha mantıklı değil mi? Ayrıca scriptte bir hata yok diye dusunuyorum nasil oluyorda boyanmıyor anlamıyorum. Ustelik boyamaya calıstıgım itemların type larınıda kontrol ettim.. Hiç bir fikrim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeroX Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 neden oldugnun söyleyeyim if !(hebe hube:D) yapmıs ondan if den sonra ! bunu kullanırsan ! bulundugu satır ne olursa olsun bu start gecerlidir anlamına geldiginden dolayı elseif 'e geçmior bu nedenden dolayı ! sil scpdenki sorunun gidermiş olucaksın Başarılar....[signature][hline]Myth UO Yakında Hizmetinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ! işaretini kaldırınca olmadı.. Bu seferde cantada olan itemlara cantada değil demekte.. yerde duran itemlar da boyanamıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bak kardes t_clothing'i sil dedigim gibi kumasları boyayabılırsın sonra o t_clothing yerıne t_...,t_.....,t_...(yanı ıstemedıgın seylerı yaz olucaktır umarım)[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hatayi soylersen consol daki falan yardimci olalim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killer2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 [ITEMDEF i_dye_tub_rare] //Dying Tub ID=i_dye_tub NAME=rare dye tub TYPE=T_DYE_VAT WEIGHT=10 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Tailor DESCRIPTION=Rare Dying Tub RESOURCES=5 i_log SKILLMAKE=CARPENTRY 50.0, t_carpentry RESOURCES2=10 i_board On=@DClick target return 1 On=@TargOn_Char return 1 On=@TargOn_Item if !( == ) src.sysmessage Boyayacaginiz esya uzerinizde olmali. elseif !(( = t_clothing) || ( == i_bag)) src.sysmessage Bunu boyayamazsiniz. else src.targ.color src.targ.update endif return 1 [Bu mesaj killer2 tarafından 25 Eylül 2004 04:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 eğer script en üstte yazdığın gibi ise itemdef belirlememişsin. direk standart dye tube(i_dye_tub) çıkarıorsun sanırım. :P (ben salakmıyım deme hemen sadece üsttekine bakarak konuşuyorum :) ) revision değil. wsock32 yok. ben scripttede bir hata göremedim. aynı dye'dan başka scriptin içinde 1 tane daha olabilir belki. birde içerik araması yaptır derim.aynı id'de başka bişey varmı bi bak. onun dışında ben kendi raremi eklim.belki çalışır :D [itemdef i_rare_dye_tub] ID=i_dye_tub NAME=Rare Dye Tub TYPE=T_DYE_VAT WEIGHT=10 dye=1 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Tailor DESCRIPTION=Rare Dying Tub RESOURCES=5 i_log SKILLMAKE=CARPENTRY 50.0, t_carpentry RESOURCES2=10 i_board On=@DClick if (<980) src.sysmessage=Bunu kullanabilmek icin 98.0 Tailoring skilli gerekmektedir. return 1 elseif (&attr_move_never) && (==01092) || (==01192) src.sysmessage=Kitlenmis esyalari boyayamazsiniz. return 1 elseif (>=3) || (!=1) src.sysmessage=Uzaktasiniz. return 1 else target Boyamak istediginiz kiyafeti secin. return 1 endif On=@TargOn_Char return 1 On=@TargOn_Item if !( == ) src.sysmessage Boya cantanizda olmali. return 1 endif if !( == ) src.sysmessage Boyayacaginiz esya uzerinizde olmali. elseif !(( = t_clothing)// || ( == i_bag)) src.sysmessage Bunu boyayamazsiniz. else src.targ.color src.targ.update endif return 1 CATEGORY=Reward SUBSECTION=Items DESCRIPTION=Rare Dye[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Arkadaslar bir turlu basaramiyorum.. Olmuyor deliricem.. Console da hic bir hata msj cikmiyor... //rare dye scripti... [itemdef i_rare_dye_tub] ID=i_dye_tub NAME=rare dye tub TYPE=T_DYE_VAT WEIGHT=10 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Tailor DESCRIPTION=Rare Dying Tub On=@DClick target return 1 On=@TargOn_Char return 1 On=@TargOn_Item if !( == ) src.sysmessage Boyayacaginiz esya uzerinizde olmali. elseif !(( = t_clothing)) src.sysmessage Bunu boyayamazsiniz. else src.targ.color src.targ.update endif return 1 //Dye tub scripti.. DEFNAME=i_dye_tub TYPE=T_DYE_VAT WEIGHT=10 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Tailor DESCRIPTION=Dying Tub On=@DClick target return 1 On=@TargOn_Char return 1 On=@TargOn_Item if !( == ) src.sysmessage Boyayacaginiz esya uzerinizde olmali. elseif !(( = t_clothing)) src.sysmessage Bunu boyayamazsiniz. else src.targ.color src.targ.update endif return 1 Benim asil sorunum rare dye ile hic bir sey boyayamadigim..Ben t_script type ına sahip itemlarin boyanmamasini istiyorum.. Epey bir ugrastim ama bir turlu basaramadim.. *Su an hic bir itemi boyayamiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hangi versiyonu kullanıyorsun revision serisimi?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bastada belirttim standart sphere 55i versiyonu.(zormda yok revisionda yok..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 [Bu mesaj Xharloan tarafından 01 Ekim 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 iki tane i_dye_tub_rare seklinde item olabilir scriptlerinin icinde ona bi bakiver[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the name, Play the game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 malesef baska bir yerde yok.. Bu script baska turlu yazlılabilir mi? Mesela t_script type ına sahip itemlar haricindeki tüm itemların boyanabilmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 if (( == t_script) || ( == t_eq_script>)) src.sysmessage Bu tur itemleri boyayamazsiniz. else ... dersin ama t_script itemleri ve eq_script itemleri genellikle invis olur bunuda player'lar zaten gorup boyayamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yardimlarınızı icin cok tesekkurler.. Ama bir turlu ilacım yok.. yüzde yüz hata bende devamlı gözümden kaçan bir şey var.. Bu yüzden tüm script arsivime tamamen göz atıp tüm type lari baştan sona kontrol edicem.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar