Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Ekim Sendromu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim okul 3 gün sonra açılıyo :)

Ayrıca yarın doğumgünüm. :D[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Mesaj tarihi:
Ayrıca Dela şunu unutmuş ki bugün ilk sınavımızı olduk lol[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
Bir de güzel yönüne bak... Mesela bizim okulumuzun kapanmasına 254 gün kaldı.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
heha bizle dalga geçmek guseldı di mi :) biz alı$tık ama siz daha yeni ba$lıosunuz :-p
p.s:ne alaka diyenlere içimde bi ukte kalmı$ böle demek istedim ondan eheh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
Hahaha.
Matematik hariç her derste roman okuyoruz şaka gibi.
The Scientist diye kitap okuyoz nature science için lol[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
hepiy bört dey tu yu . çişini yapta uyu.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
Pati Heren de sanırım benim gibi Istanbul Üniversiteli?
Olsun daha 10 gün var bak herkes okulda mokulda, biz daha ohooo laylaylay... Daha kayıt olacaaak, ders seçileceeek, dersler başlayacak o 10 gün olur sana 13-15...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
bizimki pzt açıldı :) gayet mutluyum çok özlemişim okulu :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...