Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/adnan-oktar-mimar-sinanda-ogrenci-oldu-haberi-46867 Programına kız toplamak için herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 şeetmek gibi olmasın da, olmuştu 2. dönemi falandır hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 o zaman yorumu değiştiriyorum kızları nerden bulduğu belli oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 İnşallah... Ya benim anlamadığım bişey var. Haberdeki vidyoyu izledim böyle sarışın bi hatun var. Ne ayak olm bu? Very big cati izleyip heralde o güne özel bişeydir demiştim de, bu adam sürekli böyle hatun toplayıp program mı yapıyor? İnşallah maşallah muhabbetinin neresine oturtuyor bu hatunları? Ama bak cidden merak ediyorum retorik değil soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 parasiyla degil mi? buluyo getirtiyo oturtuyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 EVET YA. EVET. Seneye fakültede elini öperim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ya tamam parasıyla ama hatunun programdaki yeri ne? Bu programları bizden başka kim izliyor, izleyen insanlar feyiz alabiliyor mu hatunlara bakmaktan? Aklım çok karışık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ardeth said: o zaman yorumu değiştiriyorum kızları nerden bulduğu belli oldu sdf mimarsinanda çok güzel kız yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bizim gibilere come to the dark side we have got girls reklamı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ee öteki tarafın hurileri bu zamanda pek rağbet toplamıyo tabi, bu tarafta lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben içerden bir arkadaştan afla döndüğünü duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ibretlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 notları nası acaba, devamsızlığı var mı, bunlar merak ettiklerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 axedice said: Ya tamam parasıyla ama hatunun programdaki yeri ne? Bu programları bizden başka kim izliyor, izleyen insanlar feyiz alabiliyor mu hatunlara bakmaktan? Aklım çok karışık =/ "yumurtaya can veren yaradan sen nelere kadirsin, ne güzel şeyler yaratıyorsun" konsepti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 orada okuyor olsam sinifa ayak bastigi an T cetveliyle agzina agzina vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ah yakışıyor mu sana güzel kız diye girer lafa muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 adam ucuyo sen ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Lyvanna_Dolores said: orada okuyor olsam sinifa ayak bastigi an T cetveliyle agzina agzina vururum maşallah hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 lemurmuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 dedeymiş dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar