Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/adnan-oktar-mimar-sinanda-ogrenci-oldu-haberi-46867 Programına kız toplamak için herhalde
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 şeetmek gibi olmasın da, olmuştu 2. dönemi falandır hatta
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 o zaman yorumu değiştiriyorum kızları nerden bulduğu belli oldu sdf
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 İnşallah... Ya benim anlamadığım bişey var. Haberdeki vidyoyu izledim böyle sarışın bi hatun var. Ne ayak olm bu? Very big cati izleyip heralde o güne özel bişeydir demiştim de, bu adam sürekli böyle hatun toplayıp program mı yapıyor? İnşallah maşallah muhabbetinin neresine oturtuyor bu hatunları? Ama bak cidden merak ediyorum retorik değil soru.
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 parasiyla degil mi? buluyo getirtiyo oturtuyo iste.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 EVET YA. EVET. Seneye fakültede elini öperim artık.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ya tamam parasıyla ama hatunun programdaki yeri ne? Bu programları bizden başka kim izliyor, izleyen insanlar feyiz alabiliyor mu hatunlara bakmaktan? Aklım çok karışık =/
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ardeth said: o zaman yorumu değiştiriyorum kızları nerden bulduğu belli oldu sdf mimarsinanda çok güzel kız yok malesef.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bizim gibilere come to the dark side we have got girls reklamı işte
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ee öteki tarafın hurileri bu zamanda pek rağbet toplamıyo tabi, bu tarafta lazım
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben içerden bir arkadaştan afla döndüğünü duymuştum
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 notları nası acaba, devamsızlığı var mı, bunlar merak ettiklerimiz
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 axedice said: Ya tamam parasıyla ama hatunun programdaki yeri ne? Bu programları bizden başka kim izliyor, izleyen insanlar feyiz alabiliyor mu hatunlara bakmaktan? Aklım çok karışık =/ "yumurtaya can veren yaradan sen nelere kadirsin, ne güzel şeyler yaratıyorsun" konsepti heralde.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 orada okuyor olsam sinifa ayak bastigi an T cetveliyle agzina agzina vururum
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ah yakışıyor mu sana güzel kız diye girer lafa muhtemelen
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Lyvanna_Dolores said: orada okuyor olsam sinifa ayak bastigi an T cetveliyle agzina agzina vururum maşallah hocam
Öne çıkan mesajlar