Sensei Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Yakında sezon 4 geliyor arkadaşlar, o yüzden sezon 3 kilidi yakında gelecekmiş. Benim gibi 1vs1 ladderı atmayan arkadaşlar için inaktif konumuna düşüp lig düşürülmemek için son fırsatlar. Bu sıra biraz ladder atmak lazım. http://eu.battle.net/sc2/en/blog/3075979/Season_3_Lock_Incoming-06_10_2011#blog GL HF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Sand Canyon haritası çıkartılacak mı :) Random oynarken tam baş belası bir harita. Savunmanın yolları var ama herkes kendi base'inin önünde tutunca adamlarını tam bir sıkıntı harita oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 uzun bir süredir oynayamıyordum ,bir türlü üzerine düşemedim ,sezon kapanışında biraz beleş rating dağıtayım en iyisi ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar