Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Cok anlamam oyundan ama step cok bekledı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 White_ra vs Puma. Game 2. Maç sonu. White_ra: gg Terran is too good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu stephano vs kiwikaki replayını bulabileceğim bir yer var mı? bir de bugün turnuva kaçta başlıyacak haberiniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 maçı buldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hah yarım saat önce falan izledim kiwi-steph 2. maçı, buraya da kesin izleyin demeye gelmiştim. muhteşemdi. mothership'e tırt diyenler utansın diyorum bu arada link'i koyuversene buraya millet de bulmaya kasmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 http://tr.twitch.tv/ignproleague/b/297001692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Dostlar IPL www.starcraftturkiye.com/tv adresinden normal stream + muhabbet şeklinde izlenebiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu c grubu maçları oynanamadı mı halen ya. ben sadece thorzain vs select macını izleyebildim o grupta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ----> Kiwi vs stephano game 2 DOWNLOAD REPLAY<----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Son gün Idra'nın all in'iyle başladı: http://www.twitch.tv/ignproleague Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Idra'dan geliyor: I DONT RESPECT A LOT OF PLAYERS! Ben burda kimleri kasttetiğini anladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 inori önce mc'yi sonra huku eledi. Pvp gerçekten çok farklı mantalite isteyen bir match up. Micro macro demiyorum mentalite istiyor çünkü pvt ve pvz gibi oynamaya kalkınca duvara tosluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 IPL'de konferans panel gibi oyunculara sorular soruyorlar ve komedi cevaplar oluyor. Vod linki yayınlanınca buraya koyarım. Aklımda kalan sorulardan biri. Seyirci: Starcraft 2 'de eğlenmek için ne yaparsınız? Stephano: Terran oynarım mass marine seçip stimpacklerim. incontrol: Dostum yanlış anladın galiba kazanmak için ne yaparsın diye sormadılar xD ? (burda millet kopar) Mc: İdrayı yenmek!! (burdada bir kopuş) Seyirci: Atlantic city'de hangi tür yemekleri denediniz? incontrol: (Select , mc ve stephano suskun kalınca lafa girer) Geçen koridorda yürürken kore mafyası gibi karşıdan 10 korelinin bana doğru geldiğini gördüm. Mc el işareti ile gel buraya dedi. Yanına gittim ve şu soruyu sordu; Famous american burger where?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 basliyo allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Allah belanı wersin justintv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 adam z ye basılı tutarak alcak turnuvayı, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 çok temiz oynadı stc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 AHAHAHHA O BANELINGLER NEYDI OYLE ASJKDFGHASJKDGHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 son 2 buyuk turnuvayı foreigernerler aldı helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 çok sevindim valla çok da mütevazi düzgün bi çocuk iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Stephano 2-0 Anypro Stephano 2-1 Axslav Stephano 2-1 MarineKing Stephano 2-1 Socke Stephano 2-1 Revival Stephano 2-0 Puzzle Stephano 2-1 KiWiKaKi Stephano 2-1 MMA Stephano 2-0 Huk Stephano 2-0 Boxer Stephano 0-2 alive Stephano 2-1 KiWiKaKi Stephano 2-0 Violet Stephano 2-1 Inori Stephano 3-1 TheStC Stephano 4-0 Lucky helal olsun ne diyim, turnuva böle kazanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Oymanq said: Pvp gerçekten çok farklı mantalite isteyen bir match up. Micro macro demiyorum mentalite istiyor çünkü pvt ve pvz gibi oynamaya kalkınca duvara tosluyorsun. ZvZ de aynen öyle :( ne oynaması zevkli nede seyretmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bu stephano ile ladderda oynuorum harbiden zvz si cok saglam adamın. zvz yi bu kadar güzel okuyan başka bi adamla oynamadım daha ladderda haketmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 swarm repini istiyorum lütfeeeeen :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar