WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Oyunun yanılmıyorsam sonlarındayım Duchal Palace girip Sarevok ve bir kaç noble ın söyledikelrini dinledikten sonra noble lar Dooplanger a dönüşüyorlar. burda Duke leri öldürmeden dooplanger ları öldürmek gerekiyor bütün doop ları öldürdüm ondan sonra hiçbirşey olmuyor çzöümden okudğum kadarıyla duke lerden belt in benimle konuşması ve beni sarevok un peşinden yollaması gerekiyor. Ama yok put gibi öylece duruyorlaryabancı forumlarda bunun bug olduğu söyleniyor ve çözüm olarak en son patch kurmalıymışız ki bende oyun boyunca kuruluydu zaten. silip tekrar yükledim fayda etmedi. Bilgisayarında oyun yüklü olan varsa e-mail ile save i göndereyim de yapıversin bana şurayı.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you [Bu mesaj WinterWolf tarafından 01 Ekim 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Odada hiç bir yaratığın kalmadığından eminsen bug olmuş olabilir.Ben çünkü ilk oraya geldiğimde 1 yaratık binanın köşesine bir yere takılmıştı sonra bulup öldürmüştüm devam etmiştim.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yok hiç kalmadı eminim iki üç kere temizledim[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 oyunu silip yeniden kurmanın bi önemi yok eski save dosyallarından calıştırıyosun sonucta. hmm ben 8 dsefa bitirdim bg1 i hic olmadı öle bişi bana :( ama talesin sonunda bug vardı bende en sondaki deamonu kesiyordum oyun bitmiyordu bana görevi veren adam hala aynı görevi sölüyordu[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 baldurdash.org da BG1 bugfixes var. Fakat bu patchler unofficial olduğundan herhangi bir sebeple sorun çıkarabilir (Çıkarcağını zannetmiyorum ama :) ) Bir de bunu denemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 onlarda kurulu[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar