guernica Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 durum şu; kardeş bu sene reklamcılık okumaya başladı. hocalarından biri fotoğraf makinası alın demiş. 1. sınıf öğrencisine nası birşey alsak etsek? 1000tl max bütçe ayırıcam ve fotoğraf makinası falan, bu işlerden 1 gram anlamam. bi yardım edin, yol gösterin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 1000tl verdik aldıkla zor iş o... anca mini dijital makine alırsın o da ne kadar etkili bir alet olur bilemiyorum bence... dslr makieler icin 1500-2000 giricektir. 2.el vs araştırın nikon d40 falan filan olabilir sanırım onun dışında daha ucuza. ama dediim gibi uygun lensler falan derken 2k gözden cıkrmanız gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 araştırayım dediğiniz makinayı. makinaların piyasası konusunda fazla bilgim olmadığı için limit 1000tl dedim. gerekirse daha fazla miktarlar da harcanabilir. maksat kardeşin işine yarasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 d3100 tavsiye ederim, fiyat performans bakımından belki de en iyi makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 d3100 gecen 1100 liraydı bimekste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yok demek istediğim eğer dslr alıcaksanız, kasanın fiyatını cok yüksek olmasına gerek yok işini görebilecek türden bir kasa bulup, üstüne lens'e harcama yaparsa cok daha iyi sonuclar alabilir cektiği resimlerde hani yaratıcılık anlamında vizyonunu genişletir farklı lenslere sahip olmak macro lens alır, micro lens alır, nebiliim gider fisheye lens alır falan değişik cekim teknikleri vs uygulayabilir ama tabii bu alıcağı eğitimin ne kadar derin olabileceği ve kendisinin ne kadar ilgileneceği ile de alakalı. sabit yanında taşımak isteyeceği minimum 2 tane lens gerekecek falan yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 evet lens daha keyifli ama dslr almışken, bazı standartlarıda karşılamak lazım. yüksek isoları kaldırabilecek bir sensörü, video cekebilmesi, hdr cekebilmesi falan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 d3100 bu dediklerinizi karşılıyor mu peki? çince konuşuyormuşsunuz gibi geliyor bana siz micro lens, dslr, yüksek iso falan dedikçe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar