fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 light colayı nası sevip içebildiğinizi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 zerodan sonra normal kola susuz pişmaniye yemek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 zero da keçiboynuzu yemeye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 burdaki wholefoods larda zevia diye bişey satıyorlar. Diet kolanın 2 katı fiyatı ama benim gibi günde 5 6 kutu kola içen hayvanoğullarına birebir With only the purest ingredients, ZEVIA contains none of the chemically processed artificial sugar substitutes, artificial colors, flavors or preservatives found in other diet sodas. ZEVIA is 100% natural, has zero calories, zero net carbs, zero fat, and little or no sodium (depending on flavor). http://www.zevia.com/products_information.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hazır yakaladık dediklerimizi dinleyeceğine göre light kola falan da içmemesini söyleyelim de içmesin başka hiç bi mantığı yok mutlaka zararlıdır da şekerle ilgisi alakası olmayan bir sıvı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kola başlı başına zararlı zaten yeterince, diettir zerodur çok fark yaratmıyor zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 di said: Bu arada nasil baktiriliyor ben de merak ediyorum. Dedemde vardi, annemde de cikti gecen sene. 7 senedir de masallahim var kilo olarak. Gidip baktirmak istiyorum ben de. ya sabah 8-9 arası çağırdılar beni, önce açlık için kan aldılar. Ardından şeker yüklemesi yapıp, her yarım saatte bir yine kan aldılar 2 saat boyunca, 4 kere işte, ilkiyle toplamda 5 kere ardından raporun çıkmasını bekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 diyetisyene gitmedim bu arada daha ya, endokrinolojiden doktor söyledi üstte yazdıklarımı asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar