S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 format öncesi tf2 backup yapmıştım format sonrası geri yüklemeye çalışıyorum steam login olup öyle kalıyor yükleme filan olmuyor. yedeklemeyi xp'de yaptım şimdi win7'ye geçtim onunla bir alakası olabilir mi yoksa ben mi yetemedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Anlamadım. Steam mi açılmıyor, yoksa backup mı geri yüklenmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 steam açılıyor backup yüklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Evvela ufakça bir oyunun varsa kur, ya da TF2'yi indirmeye başlayıp 5dk sonra sil. Steam hariç tüm programları kapat, backupa tıkladıktan sonra iyice bekle. Hala bir şeyler olmuyorsa re-install. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 backup'ı nasıl yaptın? manual değildir umarım, çünkü kendisi yapıyor ve ona göre restore ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 steam yaptı yav ben bir şey yapmadım neyse tekrar dl ettim sorunu çözdüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar