Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kerry vs Bush ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NTv'de izliorum şu anda , adamlar efendi gibi 2şer dakika ala ala , her kelimelerini ölümcül birer kılıca çevip karşilikli halkın önceden sorduklari soruları cevaplıyorlar.... SAygılı , efendice fikirlerini savaştiriyorlar ... sanirim Demokrasi bu olsa gerek ...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
valla ben tartışılır diyorum . Çünkü demokrasi onların eline kaldıysa vay halimize :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
alakasi bile yok. resmen sorular bush'u ezmek icin ozenle secilmis. dun 2 saat mi ne izledim, tek kelimeyle kerry'nin oyuncagi konumuna soktular bush'u orda... bulmuslar samar oglan moduna sokmuslar.
Mesaj tarihi:
bush yeterince dünyayı tokatladı şimdi de biraz o tokatlansın hesabını versin...[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Mesaj tarihi:
Bush varya ciddi şekilde salak hemde ne salak . Su katılmamış direk safkan slak. Elemanla ilgili bi aralar komik fotolar vardı belki hatırlarsınız . Eleman durbunden biyerleri izliyo fakat durbunun kapakları takılı sonra kitap okuyorum edasında fakat kitap ters falan . Allah bunun gibi asalaklara akıl ver yarabbi :-)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
ne biliyim , bizde olsa 2-3 dk içinde birbirine bardak , çanak atip yumruk yumruğa girmişlerdi...
Bush'un ezilmesinin sebebi sorularin özenle seçilmiş olmasi değil , yaptiklari zaten bu soruların mutlaka sorulmasını gerektiriyordu ...
Bizde olsa yalaka yalaka sorular sorarlar çıkana adamlara , burda çatır çatır hesap soruyolar , biz oy verdik şimdi açıkla bize yaptiklarini diye ...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
böyle bir saçmalık varmı ya gözgöre göre adamın yeniden baskan olması muhtemel ...

moron ya[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Mesaj tarihi:
Eleman o kadar aptalki sorunlan soruların ne derecede ciddi ve gerinlik yaratıcak sorular olduğunun farkında değil oyle melül melül etrafı seyrediyo zauhHA :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Mesaj tarihi:
Tam anlamıyla bir tiyatro oynadı Bushla Kerry.
Bütün dünyada savaşa karşı insanlar Bush'u lanetlerken, Kerry'den birşeyler umarken, Kerry Irak işgalini desteklediğini ve "teröristleri" oldukları yerde öldüreceklerini gülerek söyledi.
Sadece yöntem farklı olacakmış. Belki Kerry daha güçlü bombalar kullanır.
Adamların ikisininde söyledikleri ve yapacakları şeyler aynı ama gerizekalı amerikan halkını bunu anlatamazsın işte. Hala aynı yalanlar, yok Irak ve Afganistan'a özgürlük getirmişler, terörizme karşı savaşmış, kitle imha silahlarıymış...
Geçin bunları ya...

[Bu mesaj AngeL_DusT tarafından 01 Ekim 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Başlığı açan arkadaşta demokrasi bu olsa demek demiş...

Bu nasıl demokrasiyse, muhalefette aynı şeye iktidarda aynı şeye hizmet ediyor. Onları kullanan arkadaki elit gücünün dediğinin dışına çıkmıyolar. Terörizm bahanesiyle 40 milyon kişiyi fişlyorlar ve ülke içi özgürlükleri büyük ölçüde kısıtlayıp herkesi gözetliyorlar. Evet işte Amerika'da böyle bir demokrasi var. Orada demokrasi sadece yöneten kesim için...

[Bu mesaj AngeL_DusT tarafından 01 Ekim 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
demokrasi mi? orada sorulacak sorular kesin önceden bellidir.. iki taraf da adamlarına cevap hazırlatıp söylüyordur..

bu arada ikiside bence birbirinden kötü, kerry zaten sanki amerkida problem yokmuş gibi ilk iş ermeni soykırımını tanıyacağım diye bağırıyor.

ayrıca neden acaba cevaplayamayacağı sorular gündemde olduğu zaman çımıyor acaba bau bush? ırak'a girerken, girdikten sonra neden hiç tartışmalara katılmadı? haksızdı çünkü.. demokrasi mi oluyor bu? ha herkes bunu yapar o ayrı.

bi de türkiyede seçimden önce baykal'la erdoğan sanırsam teke tek programında karşı karşıya gelmedi mi? "burası Türkiye" dime!?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 01 Ekim 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
valla ben tartışılır diyorum . Çünkü demokrasi onların eline kaldıysa vay halimize :)

Bak hemen altına ne demeşim . Yalnız komik olan Amerikalı tabirinin kimseyi kapsamaması . Adamların saf kan bir milleti yokki . Benim herzaman inanamadığım ve her aklıma gelişinde dellendiğim . Zamanında kızılderili olarak bilinen ve amerika kıtası üzerinde yok edilen milletin . Gerçekten Türkler olması . Bunu ilk duyduğumda kafamdan aşşa kaynar sular boşalmıştı . Düşünsenize ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 01 Ekim 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Seçimler öncesi en önemli olaydır Amerikada en yüksek iki adayın çıkıp konuşması. Ciddi anlamda seçimde rol oynar. Handi başkanlar hatırlamıyorum bir keresinde kıyafet seçimi hatası yüzünden biri değerinin ağabeyi gibi kalmıştı diye anlatılır. Arka fon beyaz iken başkan adaylarından biri beyaz diğeri ise koyu renk takımla çıkmış ve koyu renk takımla çıkan resmen diğerini silik bırakmış psiklojik olarak halka karşı. Çok önem verilen ve ilgiyle izlenen birşey Amerikada başkanların karşılıklı konuşmaları.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
  • Yeni Oluştur...