Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"İnce"ldiği yerden kopmuş...

vaperon

Öne çıkan mesajlar

hamsilipilav said:

Oski said:

demek istediğim, bu cepheden sürekli birileri çıkıyor, ortalığın bir gazını alıp, "ulan ne konuştu beee, artık utanırlar!!!" dedirtip sonra sıfır icraat ile kaybolup gidiyor.

bunun yerine şu gazları biriktirseler, daha büyük patlama olur bence.

nasıl bir icraat yapacak bu adam bi söylesene? mecliste konuşuyor, yolsuzlukları usulsuzlükleri hırsızlıkları açıklıyor, seçmenini temsil ediyor, kendi seçildiği ilde çalışmalarını yerine getiriyor halkının derdini dinliyor. bu adam ne yapacak icraat?

10 yıldır tek başına iktidar olan bir hükümet var adamlar hala muhalefet partisi icraat yapmıyor diyor ya şaka gibi mustahak size

* iki eller yana açık *

nerden bileyim ben? bilsem, giderim gereğini yaparım, siyasete atılırım zaten.

ama bilen birileri vardır elbet bir yerlerde. ama şu anda bu arenayı işgal edenlerin alayı sıfır icraatçi oldukları için, iktidardakiler de mazlumluk - din - muhafazakarlık - hafif millyetçilik ile iktidarda olup da özünde aynı kumaştan oldukları için zerre ilerlemiyor hiç bir şey.

anca işte çıkıp saydırsın biri. öbürküler morarsın. sonra o buna şunu desin. ben bir bok bilmiyorum, yapamıyorum; açalım şu siyaseti akademisyenlere, gençlere, sanatçılara demesin kimse.

biz de sabah 9 akşam 6 buçuk çalışıp, 1 buçuk saat trafikten sonra 8'de eve gidip bayılalım. çok pis uyuşmuşuz ama nerden başlansın bilemiyorum.

hadi bu gece daha rahat uyursunuz bari. İnce giydirmiş sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...