narziss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 pek sevgili arkadaşlar, ankara'da; yüzüncüyıl, emek, bahçelievler, beşevler muhitlerinin birinde (tercih sırası yazım sırasıyla aynıdır) kiralık ev bakıyorum. tek kişi kalacağım, dileğim evin nispeten temiz olması ve hayvan gibi pahalı olmaması (açıkçası belli bir paradan yüksek verdiğim kiraya içim acır. mortgage'ye girerim lan madem!) neyse. pek ümidim olmasa da buraya yazayım dedim. varsa kiralık ev verecek olan, bana şöyle bir haber etsin. valla temiz bakarım lan. memurum hem. tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 lan hani bulduydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ya o seyran'da. nebiliyim. daha iyisini bulana kadar en iyisi o stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 sen kafandaki paraya oralarda bulamazsın yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 emlak sitelerine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hacı, kafamdaki para iyi para. 700 falan. etmez mi? fistan, beyin bedavaymış. öyle diyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 e git taktır bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 olmayanlara bedavaymış ya. :( o yüzden sana şeyaptım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 nerede okuyorsun?o fiyata maltepe demirtepe civarında gayet güzel bakımlı 2+1 ler bulursun.ulaşım sıkıntısı da çekmezsin.5 sene orada yaşamış biri olarak da peşinen söyliyeyim; tekin yerler değil abi oralar vs diyen de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 mortgage'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Archangel_ said: nerede okuyorsun?o fiyata maltepe demirtepe civarında gayet güzel bakımlı 2+1 ler bulursun.ulaşım sıkıntısı da çekmezsin.5 sene orada yaşamış biri olarak da peşinen söyliyeyim; tekin yerler değil abi oralar vs diyen de tatava adam memurum demiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ginaly said: mortgage'ye. of. nasıl kavramış. sıkı tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 narziss said: ginaly said: mortgage'ye. of. nasıl kavramış. sıkı tut. tuttum, saçına gelmesin dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ibretlik bir topik olmuş ben dostum ateş etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ginaly said: narziss said: ginaly said: mortgage'ye. of. nasıl kavramış. sıkı tut. tuttum, saçına gelmesin dikkat et. ahah adam yazdığı postu bana öm olarak atmış ya lan. orada verdiğim cevabı aynen tekrarlıyorum: liseli fantazim yok. haydi rasgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ehehe alıntı yapınca öm direk gidiyor12231111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yok, alıntı yapınca sana öm olarak geliyo otomatikman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 topic efsane oldu daha 1. sayfadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 aa ne güzelmiş lan o öm gitmesi falan. sevdim. şimdi hıyarın biri çıkıp onu bilmememe ayar vermeye çalışsa da eğlencemiz tamgaz devam etse. hadi lan, nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 verilmiş de sen alamamışsın eee tabi hayırın kabuğu yeşil olur eheh111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hıyar dedi ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 eheheh hayır yazmışın typo1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 neyse, en azından hıyar diyene elinde tuzla koşanlardan değilim. ibret alınasısınız kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar