Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemada en son seyrettiğiniz film ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla en son garfieldı izledim müthiş bir film hala gülmekten yerlerdeyim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
terminal harika!![signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Yarından sonra[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
afili aynasizlar ve sky captain. Sky captainin(science fiction) efeckleri falan güzeldi konu kötü afili aynasizlar ise fena deildi(komedi)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
az önce film+ kapsamında almodovarın bad education filmini izledim oldukça keyifliydi e ne de olsa almodovar, 1 hafta içinde 3 tane almodovar verdiler hepsine de gittim ooh doydum almoya eksik olmasın.
gelecek perşembe de kieslowskinin bi filmiyle devam edecek sinetek gösterimleri türkiye de hiç gösterilmemiş bi filmi olduğunu duydum sevenleri kaçırmasın o zaman.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
Mesaj tarihi:
terminale gittim bende ama en son izlediğimi sorarsan The league yi seyrettim van helsing ile az bağlantılı ve onun tarzından fantazynin yine dibine vurmuşlar hoştu ben beyendim yani arada böle değişik film seyretmek iyi oluyor.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Zenith Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Mesaj tarihi:
terminal[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
5 gün kadar önce skycaptain demiştim
ondan 2 gün kadar önce man on fire
bu akşamdan sonra bourne supremacy :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
  • Yeni Oluştur...