Jump to content
Paticik Patreon - Birlikte Siteyi Açık Tutalım ×
Paticik Forumları

Ve O Gun (Daannn)

kezzap

Öne çıkan mesajlar

Ve sonunda bende askerim :)) Son 3 gunum . Ancak cifte vatandas oldugum icin askerligim 28 gun olucak allahtan yaza geldi, bari bide tatil yapar oyle donerim :=)
haeuheuhe bazan 18 ay yapmak istemiyorda degilim ama ne yaparsin vvatan borcu 1 gun bile olsa yapmak zorundasin :P
Allah 18 ay ve 8 ay yapanlara sabir versin ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 21 May 2003 19:24 tarihinde demiş ki:
çifte vatandaş olmak için ne yapmak lazım ?[hline]Call my name and save me from the dark
Save me from the nothing I've become

Simdi benim gibi Antalya'ya gelen turist arkadaslarimiza misafirperver davranacaksin sonra sana asik olucak onun 1 ay olan tatilini 2 ay uzattirmasini saglicaksin sonra 1 ay cok guzel gezdirceksin sonra ailenle tanistircaksin eger yabanci bir geline evet derlerse benimkiler gibi evleneceksin ama acele etme bak ben daha evlendigimde 20 yasinda idim tam askerlik zamaniydi aradan gecen 2 sene de hem cok para kazandim hemde askerlikten yirttim :)) Hollanda Rlz... LoLz
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...