kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ve sonunda bende askerim :)) Son 3 gunum . Ancak cifte vatandas oldugum icin askerligim 28 gun olucak allahtan yaza geldi, bari bide tatil yapar oyle donerim :=) haeuheuhe bazan 18 ay yapmak istemiyorda degilim ama ne yaparsin vvatan borcu 1 gun bile olsa yapmak zorundasin :P Allah 18 ay ve 8 ay yapanlara sabir versin .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ehe kısaymı$ hade hayırlı teskerelermı denır :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 18 ay subay düşünüyorum daha war gerçi[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 çifte vatandaş olmak için ne yapmak lazım ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 lol[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: arcane, 21 May 2003 19:24 tarihinde demiş ki: çifte vatandaş olmak için ne yapmak lazım ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 valla bu forum 3cü sayfaya ulaşmadan geri dönücem sanırm:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Nor:Ablamın klavyesi [Bu mesaj Chemical tarafından 21 May 2003 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: arcane, 21 May 2003 19:24 tarihinde demiş ki: çifte vatandaş olmak için ne yapmak lazım ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Simdi benim gibi Antalya'ya gelen turist arkadaslarimiza misafirperver davranacaksin sonra sana asik olucak onun 1 ay olan tatilini 2 ay uzattirmasini saglicaksin sonra 1 ay cok guzel gezdirceksin sonra ailenle tanistircaksin eger yabanci bir geline evet derlerse benimkiler gibi evleneceksin ama acele etme bak ben daha evlendigimde 20 yasinda idim tam askerlik zamaniydi aradan gecen 2 sene de hem cok para kazandim hemde askerlikten yirttim :)) Hollanda Rlz... LoLz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.