kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ve sonunda bende askerim :)) Son 3 gunum . Ancak cifte vatandas oldugum icin askerligim 28 gun olucak allahtan yaza geldi, bari bide tatil yapar oyle donerim :=) haeuheuhe bazan 18 ay yapmak istemiyorda degilim ama ne yaparsin vvatan borcu 1 gun bile olsa yapmak zorundasin :P Allah 18 ay ve 8 ay yapanlara sabir versin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ehe kısaymı$ hade hayırlı teskerelermı denır :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 18 ay subay düşünüyorum daha war gerçi[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 çifte vatandaş olmak için ne yapmak lazım ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 lol[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: arcane, 21 May 2003 19:24 tarihinde demiş ki: çifte vatandaş olmak için ne yapmak lazım ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 valla bu forum 3cü sayfaya ulaşmadan geri dönücem sanırm:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Nor:Ablamın klavyesi [Bu mesaj Chemical tarafından 21 May 2003 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: arcane, 21 May 2003 19:24 tarihinde demiş ki: çifte vatandaş olmak için ne yapmak lazım ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Simdi benim gibi Antalya'ya gelen turist arkadaslarimiza misafirperver davranacaksin sonra sana asik olucak onun 1 ay olan tatilini 2 ay uzattirmasini saglicaksin sonra 1 ay cok guzel gezdirceksin sonra ailenle tanistircaksin eger yabanci bir geline evet derlerse benimkiler gibi evleneceksin ama acele etme bak ben daha evlendigimde 20 yasinda idim tam askerlik zamaniydi aradan gecen 2 sene de hem cok para kazandim hemde askerlikten yirttim :)) Hollanda Rlz... LoLz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar