Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Samsung Nexus Prime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet ve Samsung'un bu cihazı bayanlar için tasarladık demesi de diğer bi ilginç yanı. Uzun süredir dev ekranlı bi cihaz istiyorum zaten, ama 5 küsür abartı mı olur bilemedim. Nexus baya sağlam geldi gözüme
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Model kodu falan acıklanmus nexus'un

Samsung GT-I9250, tabi henüz bi fw falan yok, sadece Odin v1.83 download programı oldugunu biliyorum.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ABD düşüş net hocam zaten apple kayıp ediyor şuan yarışı.Iphone alan çoğu kişi neden aldığını bilmeden alıyor lol.

Böyle devam etsin yarış daha iyi şeyler görelim,2000 den beri loopa bağlamışlardı nokia sağolasun.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
3-4 gundur kullaniyorum

nexus one dan gectim

ekran cok guzel olmus, ama pil cok hizli bitiyor(belkide ilk gunler cok kullaniyorum ondan). yeni ics guzel olmus, bir cok sey oturmus iphone a yaklasmis bu yonden. ama oyle muthis bir degisim yok. alet genel olarak hizli, cok hos gozukuyor. cebe rahat sigiyor bekledigimden cok daha ince, ve hafif

sorusu olan varsa cevap veririm
Mesaj tarihi:
Aleti biraz geç gördüm ama beğendim. Ekran sonunda istediğim çözünürlüğe ulaşmış.
Sanırım yavaş yavaş Hatice HD2'imden ayrılmayı düşünmeye başlıyacam. Gerçi şu an kafamda tablet var, ilk o işi halledeyim, telefonun acelesi yok.
Mesaj tarihi:
matama said:

pil cok hizli bitiyor

Örnek verebilir misin, tam bir şarj ile neler yaptın, kaç saat gitti? Tam şarj ile orta parlaklıkta 720p vidyo ne kadar izleyebiliyorsun, test yapma şansın var mı?
  • Yeni Oluştur...