Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yav speclerde çift sim kart diye söylentiler vardı, hakkaten böyle mi şimdi bu alet? öyleyse kesin alıyorum ben bunu. hayvan gibi çözünürlük var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 mute tusu yokmus ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 nexus prime s yapıp ona koyarlar np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 apple degil bu, samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sanırım Galaxy Note ve bunun arasında kalıcam, tab, satışa 2012den önce çıkarlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 oha note 5.3, enrdeyse tablet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Evet ve Samsung'un bu cihazı bayanlar için tasarladık demesi de diğer bi ilginç yanı. Uzun süredir dev ekranlı bi cihaz istiyorum zaten, ama 5 küsür abartı mı olur bilemedim. Nexus baya sağlam geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 aquila said: oha note 5.3, enrdeyse tablet. Evet adi zaten tablet olarak geciyo izledigim videolarda tablet dediler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 telefon ekraninin aslinda dandik oldugu ve gercek piksel yogunlugunun 200 olarak gecmesi gerektigini anlatan bir yazi http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1319022037 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Galaxy Note önsipariş başlamış hb de 2700 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 2700 TL ne be oha?! bi de Nexus Primedan bahsediyoduk Note nerden çıktı yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 1500 e oha derken 2700 nedir ki? 5 seneye 10k olacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 galaxy note aldı peder geçen hafta 1000 dolara. isteyene 1100 dolara getirebilirim (:P) çokzel alet yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Model kodu falan acıklanmus nexus'un Samsung GT-I9250, tabi henüz bi fw falan yok, sadece Odin v1.83 download programı oldugunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 galaxy nexus avrupada satılmaya başlandı mı? kontratsız fiyatını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ABD düşüş net hocam zaten apple kayıp ediyor şuan yarışı.Iphone alan çoğu kişi neden aldığını bilmeden alıyor lol. Böyle devam etsin yarış daha iyi şeyler görelim,2000 den beri loopa bağlamışlardı nokia sağolasun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 abd dekiler simsiz sanırım uk ya da de lazım. kaç para tabi o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 UK sim free fiyati 500£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Note'dan biraz pahalı, Türkiye'de resmi olarak satılmaz büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 amerika'da sim free galaxy nexus satışı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 3-4 gundur kullaniyorum nexus one dan gectim ekran cok guzel olmus, ama pil cok hizli bitiyor(belkide ilk gunler cok kullaniyorum ondan). yeni ics guzel olmus, bir cok sey oturmus iphone a yaklasmis bu yonden. ama oyle muthis bir degisim yok. alet genel olarak hizli, cok hos gozukuyor. cebe rahat sigiyor bekledigimden cok daha ince, ve hafif sorusu olan varsa cevap veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bende de google nexus S var upgrade etmeye degecek pek bi sey goremedim kendi acimdan ama one'a gore iyidir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Aleti biraz geç gördüm ama beğendim. Ekran sonunda istediğim çözünürlüğe ulaşmış. Sanırım yavaş yavaş Hatice HD2'imden ayrılmayı düşünmeye başlıyacam. Gerçi şu an kafamda tablet var, ilk o işi halledeyim, telefonun acelesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 matama said: pil cok hizli bitiyor Örnek verebilir misin, tam bir şarj ile neler yaptın, kaç saat gitti? Tam şarj ile orta parlaklıkta 720p vidyo ne kadar izleyebiliyorsun, test yapma şansın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 pil konusunda ice cream kaynaklı bir sorun var. düzeltecekler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar