Gargyy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Bir wizardın mystic crystal lore ve serenity gibi powerla alakalı skillerin dısında, iyi damage vermek ve hatta critical yüzdesini arttırmak gibi skiller olarak ne alması gerektiğini merak ediyorum. Demek istedigim bir wizardın realm skill templatei ne olmalı.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! May the blessing of the Valar be upon you! (lvl 36 firewizard exc/Albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 wild power nuke lerine crit veriyor. fire san şart. ice isen mastery of concentration almaya çalışmalısın.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Wild Power, Mastery of Magery, debuff buyulerin varsa Wild Arcana olabilir (mesela benim mana eld'de snaredd var, snare crit vurdugu zaman root gibi oldugu icin WA2 aldim).[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar