NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Uzun zamandır piyasayı takip edemedim pcdir telefondur bu tarz elektronikleri nereden almak lazım hem fiyat hem satıs hemde sonrasında arıza cıkarmayan nereler var net yada dükkan fark etmez. Tavsiyeleriniz nereler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 card finans indirimi oluyor arada vatanda. 6 taksit %25 indirim. bazen baya ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 fiyat konusunda en uygun yer doğubank olacaktır. Garanti konusunda ise vatan, turkcell, vs gibi kurumsal yerler. şahsen 200 lira cebe atıcam diye, elinde patlama riski olan bir ürün almak çok mantıksız. Aldığın ürün 1k USD ve üzeri birşey sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 vatanın o %25 indirim ile alınan ürünler aşırı geç kargolanıyo, hızlı kargo falan geçerli olmuyo genelde aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 az önce hepsiburada'dan telefon siparişi verdim aynıydı heryerde fiyatı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hepsiburadayı cok kötüleniyor mesela ne düşünüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 garanti geri iade gibi konularda özellikle sorun cıkaran ve cıkarmayan kimler mesela teknosa çok kötü geri bildirim konusunda onu biliyorum hepsiburada da genelde ilgilenecek biri bulmakta zorlanıldıgını duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hepsiburada topiği vardı buralarda bi bak bence hepsi burada topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fearothh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Teknosa her gittiğimde huzur bulduğum bir yer. Fakat HTC niyetiyle gidip Samsung pda aldığım bi yer :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Madem topiğe update gelmiş vatan netten verdim siparişi ancak başkasının kredi kartını kullandığımdan nüfus cüzdanının arkalı önlü hali ve kredi kartının ön yüzünün faksını istediler bende yürü git dedim gittim mağazadan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Aluriel said: card finans indirimi oluyor arada vatanda. 6 taksit %25 indirim. bazen baya ucuza geliyor. card finans çok eskidendi. şimdi word ve axess çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar