sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Vurgulamak için Quote Edilmiştir said: Angelfire, 28 Eylül 2004 17:56 tarihinde demiş ki: KAAAFİİİİR bu soruyu aklından geçirmen bile günah mod hocalarımızdan kilit gelmesini bekliyorum Şaka dimi bu bi emote ile bu şakayı pekiştirip mizahi bir tarza soksaydın :) Yok şaka değilse Allah Sonunu hayır etsin dostum :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hiç şaka havamda değilim kendi çapımda yanlışlıklara karşı bi tavır takınıyorum varmı bi sorun absolutun ne demiş yiyişme hakkımız elimizden alınıyo diye bas bas bağırınıpta dövme caizmidir diye soran toplumla bir tutamıyorum kendimi tamammı ?[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Boojack, 02 Şubat 2004 21:02 tarihinde demiş ki: Ki ben yaptırmam o ayrı gelecem 70 yaşıma kolumda bişi olmaz ööle şey bu konu bana da çok garip geliyo :) yani döwme yaptırmayı ztn düşünmüyorum da yaptıran insanlar da yaşlandıklarında napıyolar/napıcaklar merak ediyorum :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Çok günah.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 elveda cehenneme gidiyorum o zaman.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 gunahlarına ultra boost etkisi yapıyor hatta :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 O zamn kulaklarını deldirmek,piercing yaptırmakta günah. Deliklerin içinde iltahap oluşuyo.. Bence tamamen saçma bi düşünce dövme günah falan değildir. Niyet edersin alırsın abdestini kabul olur olmaz o Allah'ın bileceği iş..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 asıl döwmeye gnah dienler yanacak cayır cayır..insanları kandırmanımn cezası büyüktür allah katında.. yok abdest kabul olmazmışta yok cinler seni bırakmazmış ta .. al işte ben de war simdi günü gelince orucumu da ttrım namzımıda klarım ..ee ne yani kabul olmuo mu şimdi bunlar .. bi kere bu vücud bana mı ait? .bana ait .. o zaman ister deldiririm ister çizdiririm.. o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kiracısın yavrum o vucutta ertesi gun bi bakmıssın odeme gunu gelmis ama sen her tarafını cizmi kırmıssın dairenin e ev sahibi de seni hapse yollamaz mı?[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Zuahahaha :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Brook, 28 Eylül 2004 20:48 tarihinde demiş ki: O zamn kulaklarını deldirmek,piercing yaptırmakta günah. Deliklerin içinde iltahap oluşuyo.. Bence tamamen saçma bi düşünce dövme günah falan değildir. Niyet edersin alırsın abdestini kabul olur olmaz o Allah'ın bileceği iş.. Brook zıçtık olm nasıl kapancak lan bu delikler.Kaç sene olduki,kirayı ödeme vakti geldiğinde ne halt edecez muhaha[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ahaha :) Dövme yaptırdıysan ve cenabet olmadan gezmek istiosan kısır olmalısın. Yoksa bunun tartışılacak bi şeyi yok. Ben hiç bir yerde gunah deil diye gormedim. Tum kaynaklar gunah der dovmeye. Ya da ben oyle biliom.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Kardeşler Teeeee dedelerimizin dedelerinin tartıştığı bir konu için birbirimizi yemeyelim. Teknik açıdan bakıldığında, gusül abdestinin tam olması için derinin her yerine su değmesi gerekir. Dövme derinin altına işlendiği için, bunu engellemez. Artı, müslümanlıkta her zaman asıl olan "niyet"tir, kişinin ne ettiğinden çok niyeti önemlidir. Öldürmek günahtır mesela, ama ben birilerini, vatanımı falan korumak için karşımdakini öldürüyorsam, günah olmaz. Kasten "tipinin hastasıyım" deyip birini öldürürsem günah olur. Kısacası din konuları Allahla veya inandığınız bir tanrı varsa onunla sizin aranızdaki meselelerdir, din siz neye tam olarak inanıyorsanız odur. Bu tartışmaların sonu gelmez, Osmanlının son zamanlarında, padişah çevresinin üç ay üzerinde tartıştığı konu melekler solak mıdır değil midir konusudur, kısacası boş tartışmalarla gençliğimizi öldürmeyelim.[signature][hline]Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya arkadaşlar böyle deri deri dıyop duruyorsunuzda diövemmei inçelediğimde dövmenın üstü deri kaplı ?[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ya böyle ufak işlerle uğraşmayın ya.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bende dövme var Allah'ada sonuna kadar inanırım,bence önemli olan sende bitio sen inan Allah'a bence gerisi boş,yok caizmi fln..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Okumadım baştan beri açıkçası ama dövme piercing küpe gibi konularda gerçekten dini konuda bilgiye ihtiyacı olan arkadaşlar varsa p.m atsınlar ben araştırmıştım konuyu..[signature][hline][b] Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Brook, 28 Eylül 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Niyet edersin alırsın abdestini kabul olur olmaz o Allah'ın bileceği iş.. Seni haberdar edio heralde[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ben bu olayi cok arastirdim ve sonunda yaptirmaya basladim,simdi olay'su bazi din adam'lari daga dogrusu bazi dangalak din adamlarinin dedikleri su dovme nin bulundugu yere derinin altina su gitmedigi icin abdest alinmiyor.Eger derinin altina su gitmez ise nasil terliyor ? veya sole diyeyim eger hava almiyorsa deri curur.Sonra 1-2 din adami ile daha bu konuda hakkinda gorustum oda sole yorumladi uzun bir tartisma icine girdik benim hakli oldugum yerler vardi onun'da tabi.Ve sonunda mantikli bir cevap aldimki bu cevab'ida cok arastirdim;Allah seni yaratiyor,eger sen allahin yarattigi bir seyin ustunde oynamalar yaparsan iste bu dogme olsun,estetik olsun,cinsiyet deistirmek olsun vs..... iste gunah olan budur demisti. Simdi yorum'lar yapilmis asker'de dovmesi olan dayak yer tam tersine dovmen varsa eger seni ayri kogus'a atiyorlar ama tabi o kogustaki diyer arkadaslarin nasil olur o bilinmez.Dovmen varsa eger her zaman toplum'da 2.sinif muhamelesi gorursun sahsen bu benim dusuncem.Mesela bir taksiye binmistim yasli bir amca sen satanist'misim evladim demisti :) gibi bir cok gerek komik gerek bi o kadar'da dogru elestiriler aliyorsun o yuzden bence gereksiz.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... [Bu mesaj sirplaya- tarafından 29 Eylül 2004 04:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sirplaya- tarafından 29 Eylül 2004 04:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 9 senedir duruyo benimki herhangi bir sorun çıkarmadı derinin altına su girmiyor diye abdest sayılmayacaksa o zaman omzuma da sonradan çakılan bir platin parçası var o mantıkla düşünürsek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Her ne olursa olsun bunun hesabini burda deil ahiret'te vericeksin eger ole bir yer varsa iyi vericez vallah ama gormedigim bir yer icin bir sey diyemiyorum. Her sey allah ile senin aran'da.Benim kolum'da azrail var olunca azrail gelip sormasin lan olum ne cesaretle resmimi cizdin lan derse ne yapicam onu dusunuyorum lol :) [signature][hline]inanilmaz olana inan.... [Bu mesaj sirplaya- tarafından 29 Eylül 2004 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: BlackRose, 29 Eylül 2004 04:12 tarihinde demiş ki:omzuma da sonradan çakılan bir platin parçası var o mantıkla düşünürsek Terminator blackroze inc :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Dövmeyin kimseyi.caiz deil. ehihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: sirplaya-, 29 Eylül 2004 04:00 tarihinde demiş ki: Simdi yorum'lar yapilmis asker'de dovmesi olan dayak yer tam tersine dovmen varsa eger seni ayri kogus'a atiyorlar ama tabi o kogustaki diyer arkadaslarin nasil olur o bilinmez.Dovmen varsa eger her zaman toplum'da 2.sinif muhamelesi gorursun sahsen bu benim dusuncem.Mesela bir taksiye binmistim yasli bir amca sen satanist'misim evladim demisti :) gibi bir cok gerek komik gerek bi o kadar'da dogru elestiriler aliyorsun o yuzden bence gereksiz. askerde çok sorun olmuyor aslında yani öyle manyak psikopat bişe yaptırdıysanız gerçekten de manyak mısınız diye yoklarlar ama manyak değilseniz bişe çıkmaz, dövme yaptırmak biraz acıya katlanabilme, kendine eziyet edebilme kapasitesi yüksek olma durumunu gerektirdiği veya onlar böyle sandığı için bu adam bi delilik yapar mı kendine veya başkalarına diye bir şekilde ön yargıları olabiliyor ama öyle çekip tokatlamazlar adamı dövmesi var diye ya da ceza falan da vermezler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Absolut, 28 Eylül 2004 13:33 tarihinde demiş ki: Ben yanmasam, sen yanmasam Nasıl dolar bu chennem lol sonuna kadar katılmak durumundayım ^_- orda dokuz taş oynayacak adam lazım, birbirimizi yelleriz en azından...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar