Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme caiz midir?

arian

Öne çıkan mesajlar

Ya inbsanlar peçetimi su geçirsin. Kusurma bakmayın uni bile okudum az da olsa ama bole bişi duymadım Ya kendi adıma umurumda değil su girmiş girmemiş. Hem ne güzl yamamışım kendimi su geçrimez peçeteyim ben...[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24
http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
radyo [on]
Sosyal ağlarda paylaş

caiz değildir efendim..

ayıp değil mi karşındakini dövmek?

dövmeyina rkadaşım dövmeyin o dövdüpğünüz kişide eninde sonunda bir candır, yazıktır günahtır dövmeyiniz[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 21 Mayıs 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
Ya inbsanlar peçetimi su geçirsin. Kusurma bakmayın uni bile okudum az da olsa ama bole bişi duymadım Ya kendi adıma umurumda değil su girmiş girmemiş. Hem ne güzl yamamışım kendimi su geçrimez peçeteyim ben...

Pek bişey anlamadım ama daha düzgün yazsaydın daha anlaşılır olucaktı...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle demek istedim. İnsanlar peçetemi su geçirsin. Derinin yarım santimden fazlasının altına su geçtiğini hiç duymadım. Hem öyle olsa bile umrumda değil. Ve çok saçma geliyor dini sembol olup olmaması farkı.[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24
http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
radyo [on]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Ya açmayın şöyle şeyler allah aşkına.

Tanrı senden ne ister? Doğru, dürüst, çalışkan vs vs biri olmanı ister öyle değil mi? Sen bunları ol, bunları olmaya niyet et. İnandığın böyle süper bir varlığın, döğmeymiş şuymuş buymuş böyle ufak şeylerle uğraşacağını düşünmek, onu küçültmektir. Sanki devlet dairesindesin.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

İslamiyet'te her yasağın mantıklı bir nedeni vardır. Dövme yaptırmanın gusül abdestine engel teşkil edeceğini sanmıyorum, yani ban amantıklı gelmiyor. Ama sırtına A3 boyutunda kıllıbaş demon dövmesi yaptıranında abdestle, namazla pek alakası olacağını sanmıyorum (Varsayımdır, hemen olur-olmaz diye zıplamayın). Dedikleri gibi "namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz". Önemli olan niyettir.
Ama dinimizin kendi vücuduna zarar vermeyi, acı çektirmeyi men ettiği doğrudur.
Yorum sizin.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

Dövme yaptırmak pek acı vermez (göğüs bölgesi veya genital bölge gibi hassas bölgeler hariç tabi). Demon döğmesi yaptıran adamın müslüman olamayacağını neye dayanarak söylüyorsun ki, hoş atlamış oldum ama napalım :P[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 28 Eylül 2004 11:10 tarihinde demiş ki:
Ya sevişme hakkımız engellendi diye bas bas bağıran gençliğin bir dövmeyi bu kadar soru yapmasını anlamıyorum. Yaptırın gitsin dövme.

yani kimene öteki tarafta biraz daha fazla yanarız[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 28 Eylül 2004 11:24 tarihinde demiş ki:
Ya açmayın şöyle şeyler allah aşkına.

Tanrı senden ne ister? Doğru, dürüst, çalışkan vs vs biri olmanı ister öyle değil mi? Sen bunları ol, bunları olmaya niyet et. İnandığın böyle süper bir varlığın, döğmeymiş şuymuş buymuş böyle ufak şeylerle uğraşacağını düşünmek, onu küçültmektir. Sanki devlet dairesindesin.
İnancı olmayan böyle bir kişinin bu konu hakkında böyle konuşması nekadar doğru bilemiyorum :P[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

KAAAFİİİİR
bu soruyu aklından geçirmen bile günah
mod hocalarımızdan kilit gelmesini bekliyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...