Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Herkes tarafından "Sen 30'unu göremezsin olm." yakıştırması yapıldığı için öyle bir sorunum yok. Gider yaptırırım eheh.[signature][hline]United we haşırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 niye len kansızmısın :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Ya inbsanlar peçetimi su geçirsin. Kusurma bakmayın uni bile okudum az da olsa ama bole bişi duymadım Ya kendi adıma umurumda değil su girmiş girmemiş. Hem ne güzl yamamışım kendimi su geçrimez peçeteyim ben...[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24 http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. radyo [on] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 caiz değildir efendim.. ayıp değil mi karşındakini dövmek? dövmeyina rkadaşım dövmeyin o dövdüpğünüz kişide eninde sonunda bir candır, yazıktır günahtır dövmeyiniz[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Hiç insan, insanı döver mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: nedanko, 21 Mayıs 2004 23:44 tarihinde demiş ki: Ya inbsanlar peçetimi su geçirsin. Kusurma bakmayın uni bile okudum az da olsa ama bole bişi duymadım Ya kendi adıma umurumda değil su girmiş girmemiş. Hem ne güzl yamamışım kendimi su geçrimez peçeteyim ben... Pek bişey anlamadım ama daha düzgün yazsaydın daha anlaşılır olucaktı...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 herkez kendı yasar dınını bana gore gunah falan degıl yaptır gıtsın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decepticon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Boojack, 02 Şubat 2004 21:02 tarihinde demiş ki: Ki ben yaptırmam o ayrı gelecem 70 yaşıma kolumda bişi olmaz ööle şey 70 yaşında insanlar bizim pörsümüş vücudumuza baksa nolur bakmasa nolur muahhahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Şöyle demek istedim. İnsanlar peçetemi su geçirsin. Derinin yarım santimden fazlasının altına su geçtiğini hiç duymadım. Hem öyle olsa bile umrumda değil. Ve çok saçma geliyor dini sembol olup olmaması farkı.[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24 http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. radyo [on] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Eski tartışmaları bi uyandırsak mı?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Her koyun kendi bacağından asılır. İstersen yaptır kimsenin de neden yaptırdır demeye hakkı yoktur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 deri altına deil fakat üstünü bilmiyom[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 haaa kınayla yapılan dövmeler caiz die duymuştum!!![signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ya sevişme hakkımız engellendi diye bas bas bağıran gençliğin bir dövmeyi bu kadar soru yapmasını anlamıyorum. Yaptırın gitsin dövme.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ya açmayın şöyle şeyler allah aşkına. Tanrı senden ne ister? Doğru, dürüst, çalışkan vs vs biri olmanı ister öyle değil mi? Sen bunları ol, bunları olmaya niyet et. İnandığın böyle süper bir varlığın, döğmeymiş şuymuş buymuş böyle ufak şeylerle uğraşacağını düşünmek, onu küçültmektir. Sanki devlet dairesindesin.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 İslamiyet'te her yasağın mantıklı bir nedeni vardır. Dövme yaptırmanın gusül abdestine engel teşkil edeceğini sanmıyorum, yani ban amantıklı gelmiyor. Ama sırtına A3 boyutunda kıllıbaş demon dövmesi yaptıranında abdestle, namazla pek alakası olacağını sanmıyorum (Varsayımdır, hemen olur-olmaz diye zıplamayın). Dedikleri gibi "namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz". Önemli olan niyettir. Ama dinimizin kendi vücuduna zarar vermeyi, acı çektirmeyi men ettiği doğrudur. Yorum sizin.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Dövme yaptırmak pek acı vermez (göğüs bölgesi veya genital bölge gibi hassas bölgeler hariç tabi). Demon döğmesi yaptıran adamın müslüman olamayacağını neye dayanarak söylüyorsun ki, hoş atlamış oldum ama napalım :P[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Absolut, 28 Eylül 2004 11:10 tarihinde demiş ki: Ya sevişme hakkımız engellendi diye bas bas bağıran gençliğin bir dövmeyi bu kadar soru yapmasını anlamıyorum. Yaptırın gitsin dövme. yani kimene öteki tarafta biraz daha fazla yanarız[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben yanmasam, sen yanmasam Nasıl dolar bu chennem[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 aksine kına engel olabilir abdest olayına. Zaten bizim millet pek bir meraklı düğünlerde falan kına yakmaya.. Ama hiçbir allahın kulu çıkıp bunu söylemez. Diyanetin dövmeyide estetik amelyatla aynı kategoriye sokmuş olması garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kimi dövdüğüne bağlı :-) *!kaçar*[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Penthesilea, 28 Eylül 2004 11:24 tarihinde demiş ki: Ya açmayın şöyle şeyler allah aşkına. Tanrı senden ne ister? Doğru, dürüst, çalışkan vs vs biri olmanı ister öyle değil mi? Sen bunları ol, bunları olmaya niyet et. İnandığın böyle süper bir varlığın, döğmeymiş şuymuş buymuş böyle ufak şeylerle uğraşacağını düşünmek, onu küçültmektir. Sanki devlet dairesindesin. İnancı olmayan böyle bir kişinin bu konu hakkında böyle konuşması nekadar doğru bilemiyorum :P[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Nesnel değil Ruhi inanın dövme neden caiz olmasın ki .. "bence" Sen yine de mahallenin imamına bi soruver[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 [başlık ve ilk mesajdan itibarn ookumadan yazıyorum] di mi burası zaten diyanet başkanlığına bağlı Paticik.com siber müftülüğü biz de görevlileriz karakedi hocanın işleri yoğun olduğundan başkabir mod-hocmız ileriki günlerde zinayı da tartışacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 KAAAFİİİİR bu soruyu aklından geçirmen bile günah mod hocalarımızdan kilit gelmesini bekliyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar