-Nae Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Quad Core 2.4 işlemcili bir bilgisayarım var yaklaşık 3 sene önce almıştım. HD bir şekilde patladı. Bilg açılıyor ama windowsla ilgili hiç birşey çalışmıyor. Format atsamda düzelmiyor. Hatta format bile attırmıyor bazen neyse yeni hd almaya karar verdim. Anakartın özelliğini bilmiyorum ama bu işlemcinin olduğu bir bilgde http://gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=51218&ad=SAMSUNG-1TB-7200RPM-32MB-SATA2-PC-Sabit-Diskler bu hd yi kullanabilir miyim? HD lerinde ramler işlemciler gibi uyumluluk konusunda hassaslığı ne düzeyde acaba? Hadi bu bilgle kullandım diyelim. Seneye i7 işlemcili bir bilg aldığımda bu hd yi o bilgde de kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 sikinti olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 samsung sessiz çalışır,bu yönden tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar