Albert Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Oynadigim bir shard'in verdatasi ile baska bir verdata'yi degistirdim, shard'in menuleri transparan bende bir bmp hazirlayip onu gump patcher ile ona patch edecegim fakat soyle bir sorun var. Eskiden patch yaparken load bmp diyorduk ve bir sure sonra patch yapildi diye bir mesaj geliyordu. Gumploc adli yazi dosyasinin icine verdatanin ismini kaydediyorum, fakat resmi load yapip patch diyince program kendini kapatiyor ve o bmp patchlenmiyor. bu konu ile ilgili yardima ihtiyacim var.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the name, Play the game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bu sorun eskiden benim başımada gelmişti çözemedim ama michelangelo kullan rahatca yapabilirsin.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bildigin bir dl linki varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bura var[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 orasi sorunlu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 gump edit pron sorunlu birbaşkasını indirmeyi dene[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar