Cairne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bu kuş pisliğinden dolayı arabanın sunroof bölümünde bi beyazlık kalmış nasıl cıkartabiliriz bunu ? pasta ile cıkar mı acaba
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 pasta cila ile dene ama büyük ihtimal verniği gitmiştir kuş pisliğindeki asitten, mat kalır orası
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Selam, Boyalı sac yüzeydeyse eğer güçlü çizik giderici pasta alarak orayı ovmanı öneririm. Yalnız bunu komple o sac parçasına yaparsan yamalı gibi olmaz en azından :) Ben Sonax'ın pastasını kullanıyorum o işler için. Yıkayarak toz ve pislikten arındırmayı unutma işleme başlamadan. Saygılar.
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu kuşlarda nasıl bir göt var anlamıyorum zaten. kromun bile anasını ağlatıyor pislikleri ama paketi birşekilde sağlam tutmayı başarıyorlar.
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Çok güldüm yav! Benim arabada da var öyle bir yara (:
Öne çıkan mesajlar