Cairne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bu kuş pisliğinden dolayı arabanın sunroof bölümünde bi beyazlık kalmış nasıl cıkartabiliriz bunu ? pasta ile cıkar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 pasta cila ile dene ama büyük ihtimal verniği gitmiştir kuş pisliğindeki asitten, mat kalır orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Selam, Boyalı sac yüzeydeyse eğer güçlü çizik giderici pasta alarak orayı ovmanı öneririm. Yalnız bunu komple o sac parçasına yaparsan yamalı gibi olmaz en azından :) Ben Sonax'ın pastasını kullanıyorum o işler için. Yıkayarak toz ve pislikten arındırmayı unutma işleme başlamadan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu kuşlarda nasıl bir göt var anlamıyorum zaten. kromun bile anasını ağlatıyor pislikleri ama paketi birşekilde sağlam tutmayı başarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Çok güldüm yav! Benim arabada da var öyle bir yara (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar