Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftasonları ...

somebody

Öne çıkan mesajlar

haftasonları ne kadar güzel şeyler değil mi... cuma,cumartesi,pazar...ne mutlu günler..
benim tatilim cumadan başlıyor.
haftasonları planla yaşanmalı diyorum ben.siz ne diyorsanız ? çok değerli vakitler çünkü tamamen kendimize ayırdığımız zamanlar..ne işe (benim için) ne de okula (çoğunuz öğrencisiniz sanırım)bu yüzden planını yapmalı haftasonunun schedule yapmalı. :) di mi?

hepinize iyi tatiller.. ben uçuyorum.. .[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

off bea ben artık tatilden zevk alamıom :) . Hafta içi okula gitmek daha güzel oluo :) (kabul ediyorum rahat bana batıo :))[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyiliği olabileni öldürmeyi başardınız .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu benim içim üni olmuş :) . Ne nefes alamıon bea lisede haftada 40 saat vardı nefes alamazdın ünide 26 saat mi ne var zaten :) derslein arasında 4-5 saat boşluklar oluo bazı günler :) . Hafta içi daha dinlenik hissediyorum ben kendimi :) hafta sonu canım sıılıo :) . Hiç deilse ders dinleyince vakit geçio :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 01 Ekim 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
yahu benim içim üni olmuş :) . Ne nefes alamıon bea lisede haftada 40 saat vardı nefes alamazdın ünide 26 saat mi ne var zaten :) derslein arasında 4-5 saat boşluklar oluo bazı günler :) . Hafta içi daha dinlenik hissediyorum ben kendimi :) hafta sonu canım sıılıo :) . Hiç deilse ders dinleyince vakit geçio :)
Kimyacı derse geliyor. Anayasal haklarınız ogrenin diyor bununla ilgili sınaw yapıcakmı$, teknik ingilizceci metin cevirin diyor ve ertesi gune zaten teknik resim odevimiz war. Ayrıca ders saatimiz haftada 30 saat :) Derslerin blok oldugunu du$unurseniz kanser etkisi yapıyor. Gecme notumuz 70. Hayat cok acımasız....[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaz caz festivali suresinde pazar gunleri yatagimda saat 11 oldugu halde uyuyabildigim zaman anladim ki calisan adama tatil ayri bisimis
ogrenci degerini anlamaz fazla, cunku eve 5 gibi gelir, dersanesi falan vardir haftasonu plan yapmasina gerek olmaz, ama calisan adam bi saatte gider ve bi saate kadar calismak zorundadir yoksa parasindan olacaktir yasami bozulacaktir
ogrencinin nolur, evde tartisir biraz, ikiders atlatir falan cok farkli cok[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

Hafta sonu hayallerim çarşambadan başlamakta, pazartesi sendromuna ise pazar sabahından itibaren girmekteyim :D Çalışan insan için değeri gerçekten bir başka tatil yapabilmenin.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...