ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 önceki başlık kavgadan kitlenmiş, bugün almışken yenisini ben açayım. aylık 19 liraya alınıyor olması, nokia 5800'ın iki senelik yoğun kullanımdan sonra hurdaya çıkmasından dolayı alayım dedim. turkcell'in muhteşem mühendisleri nerde gereksizlik varsa doldurmuşlar telefonu. yer gök turkcell uygulamalarıyla (ki %99u gereksiz) doluydu telefonda. kendi romunu yükledim turkcell'in t si kalmadı telefonda, pil ömrü dışında gayet güzel bir telefon günlük kullanım için. 5800 benim işimi görüyordu bu hayli hayli görüyor yani. bozulmazsa fiyat performans olarak güzel geldi bana. tek bir sorunum var, turkcell romu varken google hesabımı kaydetmiştim, bilgisayardan android markete girdiğimde hesabımda telefonum t20 olarak gözüküyordu. romu değiştirdikten sonra hesabı yine kaydettim telefona ancak şu anda hesabınızda hiç bir telefon yok diyor. telefonda sorun yok marketten indirebiliyorum ama bilgisayarda sorun olması canımı sıktı, var mıdır çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bu arada kamerası 5 mp falan değil. 3 bile değil hatta. 5800 dan bile kötü resim kalitesi ki 3.2 ydi onun. bu 1.5 falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hani ben peşin para sayıp aldım, iphone4den sonra o fiyata gayet iyi bir alet bence evet sadece tek dezavatanjı kamerası sağlam, bir rom ile alet çok güzel hale geliyor, 3gsi gpsi falan iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 neyse üstteki sorun düzeldi, market çalışıyor artık. alacak olanlara hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 nası? memnunmusun telefondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kamerası dışında 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar