Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 tipe bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 en iyisi vantilatör herhalde eğer tek derdin dumansa. ama kokudan kurtulmak zor baya. alt kattaki adam pencereden sarkıp sigara içse üst kattan kokusunu alıyorsun resmen öyle nalet bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 çok dertliyim sigaraya başlıcam konuya gelince yazın hadi cam kapı açılıyorda.kışın evde falanda deli oluyorum ben.lan ztn ufak ev.yan oda da biri sigara içince bütün ev sigara kokuyor sonra aç camları havalansın kıçın donsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kapalı alanda sigara içen insana en iyi tepki koku bombası sanırım (gerçi tabi sen de maruz kalıyorsun sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 saçmalamayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kapalı alanda sigaraya maruzun bir üst seviyesi, grip olmuşken kapalı alanda sigaraya maruz kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 evde sigara içen yok iş yerinde de yok oh negzel hava mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Fistan said: saçmalamayın ya saçmalamayın botu geldi yine koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mum denmiş mum kendiside daha fazla duman ve kokuda bırakmazmı ortama, bu kokuyorum diye parfüm sıkıp kokuyu daha fazla koku ile öldürmeye benziyor (yıkanmak var iken). bence sana en mantıklı çözüm duvar kenarında otuturyorsan, hatta sigara içenler ile senin olduğun yerde binanın dış cephesine/havalandırmasına bakan duvar var ise orayı deldirip fan koyun dumanı dışarı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 odullusoru said: di said: Selamlar, Ofiste 7-8 kisiyiz genelde ve sadece ben ve bizim genc elemanlardan biri sigara icmiyor. Iskence cekiyoruz resmen. Hava temizleyicilerin cok etkili olmadigini duydum okudum. Bu durumda onereceginiz bir seyler var midir ? ahahahaha orada olup suratına duman üflemek lazımdı Valla kimsin nesin dedikce lafi kiviran biri oldugundan, adim gibi eminimki karsimda olsan o dumani suratima uflemeyi gotun yemezdi. Hani forum ortami diye bol keseden sallamanin alemi yok. Efendi efendi otur yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 K.O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ardeth said: en iyisi vantilatör herhalde eğer tek derdin dumansa. ama kokudan kurtulmak zor baya. alt kattaki adam pencereden sarkıp sigara içse üst kattan kokusunu alıyorsun resmen öyle nalet bişey Bir kac video izledim aslinda, boyle ofis tipi filtreleri alip dandik kare tip vantilatorun arkasina koyuyorlar, hava akimindan dolayi cat diye yapisiyor, bayagi da ise yariyor gibi ama sigara dumani toplayacak bir duzenek oldugundan cok supheliyim onun. Bir de lanet ofiste oyle bir yerdeyimki, butun hava akimlarinin kesistigi yer masamdan geciyor lan. Her odanin dumanini kokluyorum boyle sanki dumanin sorumlusu muduru benmisim gibi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 di'nin önünde durucan ve onu öpmek yerine duman üfleyeceksin? bir erkek bu adama nasıl karşı koyabiliyor anlayamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 konumlanman kötüymüş ama şöyle bir çizgi yapabilirsen halledersin bence sen => vantilatör => sigara içen kişi => cam eğer böyle bir konumlanma mümkünse bence büyük ölçüde azalır sana gelen duman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ofis çıkışı kır ağzını içemesin bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar