reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 selamlar, bi akrabaya tv alinacakmis kendisi yurtdisinda. bana sordu sen bilgisayarcisin bilirsin diye lan dedim ben tv cimiyim :) simdi 700 dolar kadar limiti var, bende samsung takintisi oldugu icin sunu onerdim; playstation, film falan icin alicakmis. hesaplarima gore 3 seneye atar bu televizyonu ben kaparim :D http://www.amazon.com/Samsung-UN40D5003-40-Inch-1080p-120Hz/dp/B004VRJ3FG/ref=sr_1_4?s=tv&ie=UTF8&qid=1317390766&sr=1-4 ona gore baska tavsiyeleriniz varsa alabiliymiyim, gelecege yatirim yapiyorum ayni zamanda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 amerikadan alıp tr'de mi kullanmayı düşünüyor? öyleyse ntsc/pal destekli olmasına dikkat etsin, sadece ntsc destekli alırsa elinde patlar tr'de. bir de priz meselesi var tabi.. bunun dışında tv iyi. ama imkanı varsa izlemeden almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 linkini verdiğin alet gayet gzel bir alet samsung zaten led tv de gayet başarılı bir firma onun dısında avrupa yayın destekli olmasına dikkat et buraya getiriceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar