legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 servere moon gate koyacağım ama geçen kişinin nereye gideceğini nasıl ayarlayacağım bir komut vardı bir kere ultimaturkey de görmüştüm ama şimdi kapalı olduğundan bir daha bulamıyorum yani o komutu yazıp bir nesne bile olsa konumlandırdığım yere gidecek bu komutu bilen abir allahın kulu söylesin birde axis te varsa öyle bir şey onuda anlatın arkadaşlarım çook teşekkür ederim herkeze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 .xmorep ############ ( kare olan yere gıdıcegın yerın adını yazıcaksın[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 .xmorep the first bank of britian ;)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zoran Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Öncelikle gidilecek noktaya gidip .where ile koordinatları alın.Daha sonra moongate e type vermeniz lazım.Mesela basit bi örnek verirsek; [typedef t_moongate] ON=@step src.go xxxx,xxxx ON=@dclick src.go xxxx,xxxx Daha sonra herhangi bir moongate ekleyip oyun icinde .xtype t_moongate yazarak ona bir tip vermelisiniz. Bunun dısında eger moongate de bi dialog var ise yani; *britain/1 *moonglow/2 *jhelom/3 .......seklinde o zaman player bunlardan birine bastıgı zaman o noktaya gitmesi icin dialog icinde ON=x lerin altına koymanız gerekiyor.oda soyle; ON=1 src.go xxxx,xxxx ON=2 src.go xxxx,xxx gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Adam komutu sormuş eleman scp yazmış neyse... Hocam kolayı su moonagetine infola orada morep 0,0 goruceksin ona tıkla gitmesine istediğin yerin kordinatını yaz mesela su sekilde diyelimki adamı britaine gondermek istiyorsun sunu yazıcaksın karsına cıkan yere xxxx,xxxx = artık sende kordinat neyse mesela bu şekilde yaz olur...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zoran Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bende zamanında aynı sorunları yasadıgım icin biraz acıklayıcı olsun istedim sadece,hem fazla bilgi göz cıkarmaz.Sizin söylediginiz daha basit ve kullanıslı tabiki.Arkadas isine geleni kullanır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Uo yu bıraktım geldim ama hala sorular aynı hala aramadan direk konu açan adamlar war.[signature][hline]Bennnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 saolun arkadaşlarım bu yanıtlarınız için herkeze çokk teşekkür ederim eheh bence paticik 100 adım da script adlı bir kitap çıkarsın bu konuda bende varım :D herkeze teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar