saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 öğretmenlerin beleşe kaldığı yok ücret alınıyor ve öğretmenlerden başka herkes kalıyor oralarda. ayrıca alınan ücretin altında otel bulunaileceği unutulmamalıdır. askeriye gibi kıyaslanmamalı
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sarıyerde sahildesin boğaz manzaralı öğretmenevi mühendisler odası nerde ? bağcılarda anasını satayım
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 saturn said: öğretmenlerin beleşe kaldığı yok ücret alınıyor ve öğretmenlerden başka herkes kalıyor oralarda. ayrıca alınan ücretin altında otel bulunaileceği unutulmamalıdır. askeriye gibi kıyaslanmamalı yoo
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Herşeyi geçtim sadece örtmenler günü, örtmenin doğumgünü falan filan yırtarsın lan. Sınıf öğretmeni olursun elbet zaten bi sınıfa, lisede falan her örtmenin bi sınıfı oluyo. Biraz da çocuklarla iyi anlaşıyosan seviyolarsa seni, doğumgününde hediyeler gelir örtmenler gününde aynı şekilde. Vay anasını ya.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 rahmetli babam öğretmen ol demiştide dinlememiştim kafamı vuruyorum taşlara şimdi
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 benim bi odam var gelen hediyeleri koyuyorum .yakında açık artırmayla satıcam misal açık açık.ohhh yılda bi maaaç da ordan gelse sdfghjklş satıyorum sağğğğğğtttttttt TIM!
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bide cereb mesela şeyi sorucam Liseye örtmen olucan ya da ilkokul, bu ikisinden birine örtmen olmak neye bağlı? Seçiyo musun, kpss puanı mı yoksa tamamen şans mı?
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hediyeler öyle cip araba değil. yapma güller uyduruk 3 tl lik parfümler
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sorsan dünyanın en zor mesleği bunlar için en zor iş. "ÇOCUKLARLA UĞRAŞMAK KOLAY MI ?" lafı ağızlarında sakız zaten öff ne kebap meslek ya
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kermit said: rahmetli babam öğretmen ol demiştide dinlememiştim kafamı vuruyorum taşlara şimdi ben örtmen olamadım ama son anda aklımı başıma devşirdim ucundan kurtardım hacı, örtmen buldum sana da bulalım eğitim fakültesinden bi tane.
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 SeaGle said: Bide cereb mesela şeyi sorucam Liseye örtmen olucan ya da ilkokul, bu ikisinden birine örtmen olmak neye bağlı? Seçiyo musun, kpss puanı mı yoksa tamamen şans mı? yok yok farkları.yani en azından ingilizcede yok.tercih yapıyosun hepsi aynı havuzda
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 SeaGle said: kermit said: rahmetli babam öğretmen ol demiştide dinlememiştim kafamı vuruyorum taşlara şimdi ben örtmen olamadım ama son anda aklımı başıma devşirdim ucundan kurtardım hacı, örtmen buldum sana da bulalım eğitim fakültesinden bi tane. abi izdivaç programlarına katılıp öğretmen aradığımı söyliycem başka çarem kalmadı
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 cerebralis said: yok yok farkları.yani en azından ingilizcede yok.tercih yapıyosun hepsi aynı havuzda yani hepsi yan gelip yatıp maaş alıyo bi farkları yok diyosun ?
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 öğretmenler yan gelip yatıyorlar evde yorgunluktan doğrudur o laf
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kermit said: sorsan dünyanın en zor mesleği bunlar için en zor iş. "ÇOCUKLARLA UĞRAŞMAK KOLAY MI ?" lafı ağızlarında sakız zaten öff ne kebap meslek ya Bide şey derler SINAV YAPIYORUZ SINAV KAĞIDI OKUMAK ÇOK ZOR BİŞEY... lan zaten cart cart çizip geçiyolar kağıtları, yazıyı okumakta güçlük çek ÇİZ sonuç yanlış olsun gidiş yoluna bakmadan ÇİZ çocuğa gıcık ol ÇİZ
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 of abi doldum ya resmen doldum öğretmenlere karşı öyle doluyumki !
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 lisede dayak yiyen veli dayağı yiyen pkk tarafından kaçırılan kredi kartı borç oranlarını diğer ab ülkeleri ile maaş ve saat konlarını google de aramak ve bunlar üzerine düşünmel lazımdır
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 SeaGle said: kermit said: sorsan dünyanın en zor mesleği bunlar için en zor iş. "ÇOCUKLARLA UĞRAŞMAK KOLAY MI ?" lafı ağızlarında sakız zaten öff ne kebap meslek ya Bide şey derler SINAV YAPIYORUZ SINAV KAĞIDI OKUMAK ÇOK ZOR BİŞEY... lan zaten cart cart çizip geçiyolar kağıtları, yazıyı okumakta güçlük çek ÇİZ sonuç yanlış olsun gidiş yoluna bakmadan ÇİZ çocuğa gıcık ol ÇİZ o kağıtlar soruşturmadan geçebileceği için yanlışsız okumalısım dikkatlice ve en son onları analiz yapıp değerlendirme yapmak yeni gelen ve bilinmeyen birşeydir
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Ya ben hala 170 gün çalışma ve 2k maaşta kaldım ya Vay arkadaş özel sektörde mühendis olucan da, 1 yıl bekliycen yıllık izin hakkı kazanmak için de, o da 15 gün olucak. İşe giricen ortalama 1k ile de, bekleyeceksin yükselsin de...
saturn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kermit said: saturn sen öğretmenmisin ? hayır ama akrabam öğretmen
Öne çıkan mesajlar