Trias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mr_Hand said: güzelmiş de bi bulanıklık var. UV filtreyi mi çıkarmadın, lens mi kirliydi, tripod mu dandik, odak mı yanlış? =) edit: adaptörle autofocus gidiyo demişsin hehe. odak yanlış muhtemelen... Ay resmini cektigim lens 20 25 yillik. Tripod da cok kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 haaaa =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 beyler aybaşında nex5N almak istiyorum. sitelerde bi fiyat bi diğerini tutmuyor. Bu makineyi şu fiyatın üstü verilmez dediğiniz bi meblağ var mı bileyim emin olayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 1600 tl'den sonra canım sıkılmaya başlardı sanırım alışveriş sırasında ama tam emin değilim tabi piyasasından biraz sezgisel konuştum. yılbaşı civarında promosyonla 1299 ya da 1399'a gittiğini görmüştüm mart gibi de kız arkadaşım almıştı taksitli maksitli 1600 küsür bir şeye sanırım net hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Aynasız Fotoğraf Makinesi: ayfon,aypet,mekbook falan alabilen insanlar için yapılmış fotoğraf makinesi. pahallı, çok parası olan insanlar alabiliyor. resim çekebiliyor. genelde normal fotoğraf makineleri gibi sümüklü çocuk fotoğrafları, yaşlı adamların kırışık suratları, uçan martı falan çekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 rangefinder'ların, sağlamlıkları, risksizlikleri, hızları, güvenilirlikleri, hafiflikleri, ufaklıkları sayesinde nice savas muhabirine yaverlik etmiş olmalını bi cırpıda silip atma dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 paranın yanında önemsiz detaylar abi onlar. biz karton evimizin kenarını yırtıp üstüne iğne ile delik açıp pinhole yapıyoruz anca. zengin oyuncağı bunlar. aypet falan işte. "içinde dünyayı yok et app'i bile olduğunu, bu app'in obama'nın aypetinde olduğunu unutmayalım lütfeeeğn" de desek aypet işte. zenginin parmakla oyun oynama aparatı. bu da zenginin "foto çekiyom, sümüklü çocuklar ve fakir yaşlılar" aparatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar