Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 16 - 19 eylülde istanbul Lütfü Kırdar da yapılan tuning fuarından http://ozdalcom.yi.org/Foto/tuningfuari/PHTO0011.JPG http://ozdalcom.yi.org/Foto/tuningfuari/PHTO0002.JPG http://ozdalcom.yi.org/Foto/tuningfuari/PHTO0003.JPG http://ozdalcom.yi.org/Foto/tuningfuari/PHTO0008.JPG http://ozdalcom.yi.org/Foto/tuningfuari/PHTO0016.JPG [Bu mesaj Worth tarafından 21 Eylül 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Merdivenlerden inince sağda kıyıda köşede bir 206 vardı ön tamponunu çalasım geldi :D Bizim arkadaşta ortadaki s2000 mugen'e hasta oldu. İçine bindi, adam geldi yasah dedi ama o hissetti koltuğu bi kere hehehe. Ben momo jantların standı bulamadım uyuz oldum. Hastalık yaptığım GT2 Antracite jantları göremedim ühühüh. Ahanda aşağıdaki jant. GT2 Tuning Anthracite [signature][hline]This Cat Scratches Free.[Bu mesaj Catscratch tarafından 21 Eylül 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 :D olm keskin :D kesin al sen muahahah ;)[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 peki bişeyi çok merak ediyorum.ordaki arkadaşlara sordunmu boşanıp semerlerinide yemişlermi?[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaws Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bence Bu jant alıp Şahin 1.4 16v Turbo ya koymalı dimi ama[signature][hline]Düşünüyorum öyleyse varım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hmm. Fuat güzelmiş. Keşke gitseydim ya :( Bu arada D&W standına uğradın mı?Uğradıysan dergi alabildin mi?Aldıysan kaç kere yalvardın :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bu ses sistemleri abarti deqilmi ?[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Nissan Pick-up ın tesisat ne öyle :-O acaba pederin aracı böyle mi yapsak... :-P [Bu mesaj Mino tarafından 22 Eylül 2004 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 fuar tamamiyle ses sistemleri üzerineydi.sadece 3 5 tane diyebileceğim jant firmaları vardı.emin olun içerde olsaydınız ve arabarlardan çıkan sesleri duysaydınız kopardınız. bi ara tüm arabaları çalıştırdılar ama hiç birinde motor felan modiyesi yoktu egzosu olan bile çok azdı :D PHTO0002 isimli resimdeki araç tipo içine oturacak yer yok arkayı iptal etmiş bi o kadarda bagajda kolon var içine kafamı soktum kulaklarımı orda bırakıp gidicektim :D. fuar toplam 5 dakikalıktı 5 dakkaya tüm arabalar bitti genelde trtuning dergisinde çıkan araçlar vardı. dergilerin başına bi tane zebani koymuşlar kapağına bile baktırmıyolar :D[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Hayatımın jantı :) Hala taksitlerini ödüyorum :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yok yaw iyi duruyo arabada[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bende bu sisteme bittim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Bir ara o dergilerin olduğu kürsü boşaldı farkettinizmi ? Dergi mergi kalmadı orda. Biz geçtikte ordan :D Herneyse benim bu jantları alabilmem için piyango felan kazanmam lazm. momo.it adresinde 165 $ birde 365 $ yazıo. Herhalde yurtdışına tekini 365 $ a gönderiolar :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 O jantlara kediler çok işer be beyefendiler çişlerini yapacak yerlerin parlak olmasına özen gösteriyolar :p[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 temizlenir işte ne güzel :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Çok abartı yapmışlar tesisatı be[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar