Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fuardan görüntüler

Worth

Öne çıkan mesajlar

Sosyal ağlarda paylaş

Merdivenlerden inince sağda kıyıda köşede bir 206 vardı ön tamponunu çalasım geldi :D Bizim arkadaşta ortadaki s2000 mugen'e hasta oldu. İçine bindi, adam geldi yasah dedi ama o hissetti koltuğu bi kere hehehe. Ben momo jantların standı bulamadım uyuz oldum. Hastalık yaptığım GT2 Antracite jantları göremedim ühühüh.

Ahanda aşağıdaki jant. GT2 Tuning Anthracite

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 21 Eylül 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

fuar tamamiyle ses sistemleri üzerineydi.sadece 3 5 tane diyebileceğim jant firmaları vardı.emin olun içerde olsaydınız ve arabarlardan çıkan sesleri duysaydınız kopardınız.
bi ara tüm arabaları çalıştırdılar ama hiç birinde motor felan modiyesi yoktu egzosu olan bile çok azdı :D
PHTO0002 isimli resimdeki araç tipo içine oturacak yer yok arkayı iptal etmiş bi o kadarda bagajda kolon var içine kafamı soktum kulaklarımı orda bırakıp gidicektim :D.
fuar toplam 5 dakikalıktı 5 dakkaya tüm arabalar bitti genelde trtuning dergisinde çıkan araçlar vardı.
dergilerin başına bi tane zebani koymuşlar kapağına bile baktırmıyolar :D[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming
Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
[NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara o dergilerin olduğu kürsü boşaldı farkettinizmi ? Dergi mergi kalmadı orda. Biz geçtikte ordan :D

Herneyse benim bu jantları alabilmem için piyango felan kazanmam lazm. momo.it adresinde 165 $ birde 365 $ yazıo. Herhalde yurtdışına tekini 365 $ a gönderiolar :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...