Core Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Akşam yorgun argın eve geldiniz... Soyunup dökünüp dinlenmeyi hedefliyorsunuz... Ancak dikkat; soyunuş tarzınız sizi ele verebilir. Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil.(Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur.) Titiz soyunanlar: Eğer çıkardıklarınızı düzgün bir şekilde bir yere koyuyorsanız ciddi birisiniz ve sakin yaşamayı tercih ediyorsunuz. Rutinliği seviyorsunuz. Hayattaki problemlerin üstesinden gelmenin en iyi yolunun onlardan uzak olmak gerektiğine inanıyorsunuz. (Bunlar kirlileri ayırdıktan sonra ceketleri hemen havalandırmaya götürür, asılacak bir şey varsa da asarlar. Zaten çoğu şeyi de kirliye atarlar. Aman ütülendikten sonra birşeyi yanlış yere koymayın, kıyamet kopar.) UTANGAÇ VE YOĞUN Önce ayakkabı ve çoraplarını çıkaranlar: Mükemmeliyetçi, utangaç, yoğun birisiniz. Bir karar vermeden önce iyice düşünürsünüz. Güvenilir birisiniz. Nelere ne kadar dikkat edilmesi gerektiğini iyi biliyorsunuz. Üzerinize düşenleri metodik biçimde büyük konsantrasyonla çözümlüyorsunuz. Yavaş soyunanlar: Eğer tişörtünüzü çıkardıktan sonra pantolonunuzu on dakika sonra çıkaranlardansanız, Mesut Yılmaz gibisiniz demektir. Kendine güvenen, entelektüel, derin düşünen ve fazla zorluk çıkartılmasını istemeyen birisiniz. Ayrıca kendinize fazla zaman ayırmayı ve dolayısı ile yalnızlığı seviyorsunuz ÖNEM VERİYORSANIZ Hızlı soyunanlar: Eğer kıyafetlerinizi olabildiğince çabuk çıkaranlardansanız başkalarına önem veren birisiniz. Diğer insanların sizden beklentileri çok önemli. Kendi ihtiyaçlarınız açısından da endişelisiniz. Çoğunlukla işi gücü bol olan ve aile düşkünü birisiniz. Önce mücevherlerini çıkarıyorsa: Eğer ilk olarak mücevherlerinizi, aksesuarlarınızı ve hatta saatinizi çıkarıyorsanız sıcak, düşünceli, duygusal, hassas ve romantik birisiniz (Saatinizi çıkartarak evde zaman mevhumunuzun olmadığını göstererek karşınızdakini çok mutlu ediyorsunuz bir kere. Ama lütfen alyansınızı orada burada bırakmayın. Başkasının evinde soyunmaya da hiç kalkmayın.) Her seferinde farklı ise: Şüpheci ve ilginç biri olduğunuzu söyleyebiliriz.Risk almayı ve macerayı seversiniz. O günkü tutumunuza göre ne yapacağınız değişir. MÜŞKÜLPESENT* MİSİNİZ? Bir türlü soyunamıyorsanız: Bir de eve girip soyunmadan, bütün gün dolaştığı o kıyafetle ortada dolanan tipler vardır ki işte onlardan uzak durun. Okuldan gelmiş çocuğunuza soyunmayı öğretmek gibi ona da bunun önemini ve yararını anlatmak gerekir. Hatta banyoya sokup yıkamanız da söz konusu olabilir. Neyse ki tuvaletlerini kendileri yapabilir... // EDIT: "Müşkulpesent" sozluk linkleme [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 29 Eylül 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 müşkülpesent ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bende merak ettim ne o?[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ultra sacma bisey[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Müşkulpesent: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=muskulpesent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bunun giyinişide vardır...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 lol oda ters sonuclari mi veriyokine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bir türlü soyunamıyorsanız: Bir de eve girip soyunmadan, bütün gün dolaştığı o kıyafetle ortada dolanan tipler vardır ki işte onlardan uzak durun. Okuldan gelmiş çocuğunuza soyunmayı öğretmek gibi ona da bunun önemini ve yararını anlatmak gerekir. Hatta banyoya sokup yıkamanız da söz konusu olabilir. Neyse ki tuvaletlerini kendileri yapabilir... lol bu benim iste :-p hos yatili okuyanlardan en titizleri bile bi sure sonra titizligini kaybediyo ama ossun :-p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 :) müşkülpesent geyiği olmuştu bir arkadaşla. Ama ben titiz değilimdir hiç. Çok dağınık çıkarırım. Ve tanımıda direk uymuş dicem, megolamanlık olacak. Ama direk uymuş yani..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Maedhros_Laorx, 29 Eylül 2004 23:53 tarihinde demiş ki: bunun giyinişide vardır... o nasıldır acaba valla bunlar benim için doğru[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 peki gelir gelmez koridorda soyunmaya başlayıp bütün kıyafetleri aynı yere yığanlar nolacak (ben)[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Jadelith, 30 Eylül 2004 02:54 tarihinde demiş ki: Bir türlü soyunamıyorsanız: Bir de eve girip soyunmadan, bütün gün dolaştığı o kıyafetle ortada dolanan tipler vardır ki işte onlardan uzak durun. Okuldan gelmiş çocuğunuza soyunmayı öğretmek gibi ona da bunun önemini ve yararını anlatmak gerekir. Hatta banyoya sokup yıkamanız da söz konusu olabilir. Neyse ki tuvaletlerini kendileri yapabilir... lol bu benim iste :-p hos yatili okuyanlardan en titizleri bile bi sure sonra titizligini kaybediyo ama ossun :-p valla yatili da ben bu adamin 2 kati kotulugundeydim bir kac keresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 peki odasina girer girmez donunu cikarip kafasina gecirenler nolcak ha ha biz adam diilmiyiz bizi niye yazmadiniz esyalarini yere atanlar adam da biz diilmiyiz. lol sacmaliyorum.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: UnKnownTR, 29 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki: Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil.(Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur.) eeheuh aynı ben[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Darric the Dayakcı BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 çok saçma banada uymuo ayrıca[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Chemical, 30 Eylül 2004 04:17 tarihinde demiş ki: peki gelir gelmez koridorda soyunmaya başlayıp bütün kıyafetleri aynı yere yığanlar nolacak (ben) seninki gelisiguzel+hizli karisimi birsey.. bicir bicir, karisik birsey yapmissin abi sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Jadelith, 30 Eylül 2004 06:01 tarihinde demiş ki: peki odasina girer girmez donunu cikarip kafasina gecirenler nolcak ha ha biz adam diilmiyiz bizi niye yazmadiniz esyalarini yere atanlar adam da biz diilmiyiz. lol sacmaliyorum. sizinkisi psikiyartriyi ilgilendiriyor kardes.. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Gelişi Güzel,Yavaş ve Her Seferinde Farklı soyunuyorum ama bunun bir karakter tahlili olduğuna inanmıyorum.Ayrıca çok sexy soyunabilirim 8-)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ne karakter tahlili kardesim ben her zaan farkli soyunurum ne biliyim neseliysem guzel guzel herseyi yerine katlayarak koyarim falan (pantolon askiya, tshirt koltuk arkasina coraplar askinin alt kismina falan) ama sinirliysem terlerim, bu nedenle sadece tshirt u atarim ustumden bi yere (genelde yatagin arkasindaki koltuklarin ustu) sonra da iki cami a acar sinirim gecene kadar ceryanda kalirim terli terli hasta olurum :P valla yaz okulundayken universitede ya ss ya ss alismak zorunda kalmistim, cunku yatk konusunda cok hassasim ve bi kiyafeti atabilecegin tek yer yatagin, cinliler var bi de adamlarin odasinda hali gozukmuyo kiyafet, don, corap yuzudnen brrr[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ehe olm bu araştırma için oturup bütçe falan ayırmışlar mıdır acaba ya ne gereksiz para israfı bana verselerdi o parayı bende aynen bunları söylerdim onlara gözüm...[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 çok hayret edilicek birşey değil arkadaşlar, zaten çok genel bir kaç analizden yargıya varmak burdaki olay, hatta bazı yerlerde falcı stili yaklaşılıyo bunlara paramı ayrılıyo sanıyosunuz psikoloji okuyan bir öğrenci bundan çok daha iyisini tez olarak ödev için filan hazırlar[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: UnKnownTR, 29 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki: Her seferinde farklı ise: Şüpheci ve ilginç biri olduğunuzu söyleyebiliriz.Risk almayı ve macerayı seversiniz. O günkü tutumunuza göre ne yapacağınız değişir. Ehe böyle. Bazen lank diye herşeyi çıkartırım. Önce ayakkabıları çıkartırım çoğu zaman, bazen tenezzül etmem. Bazen t-shirt'i çıkartıp kotla gezinirim bir kaç saat. Bazen hepsini çıkartıp boxerla gezerim falan hehe. En sağlıklısı sadece short giymek bence. Gayet rahat'ım. Ama McDonalds evlere servis elemanları için tehlike oluşturuyorum biraz. Bornozla karşıladım, boxerla karşıladım, üstümde t shirt altımda havluyla karşıladım. Yakında çıplak çıkmamdan korkuyorlar galiba.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 gelişi güzel soyunuyorum; şekil 1 a[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil.(Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur.) Daha dün çorap kavgası yaşadık. Hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Durlag, 30 Eylül 2004 06:08 tarihinde demiş ki: said: UnKnownTR, 29 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki: Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil.(Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur.) eeheuh aynı ben Aynı Ben Too[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar