kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 haftasonu dugune gidicem izmire.otogardan fuara nasil giderim metro falan var mi, fuar-otogar arasi uzak mi?ya da otobus firmalarinin servis uygulamasi var mi? muhtemelen de gece geri donucem 1 gibi falan. o saatlerde fuardan otogara nasil ulasirim? bi yardim edin
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 servis var, inerken servisler nerden kalkıyor de, servislere gelince de nereye gideceğini söyle yardım ederler.
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fuarın zaten basmane meydanında kapısı var. basmane meydanı da otobüs firmalarının yazanelerinin falan olduğu yer. otogardan inince servisle basmaneye gidicem diyceksin, meydanda inince fuar karşında zaten. otogar basmane arası da 20 dakika falan. yine dönüşte de 1 de açık diye biliyorum ama biletin vs hazırsa servisler gene basmaneden fuarın ordan kalkıcak. binip servis otogara go. izmir güzel yer servisler falan :D
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 İzmirde ulaşım kolay gitgel servis sdf
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Aluriel said: çiğdem, gevrek, boyoz domat?
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 otogardan 250 ye biniyorsun lozan kapısında iniyorsun.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Lyvanna_Dolores said: Aluriel said: çiğdem, gevrek, boyoz domat? bi de o vardı ya. onu unutmuşum bak
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kozalak said: haftasonu dugune gidicem izmire.otogardan fuara nasil giderim metro falan var mi, fuar-otogar arasi uzak mi?ya da otobus firmalarinin servis uygulamasi var mi? muhtemelen de gece geri donucem 1 gibi falan. o saatlerde fuardan otogara nasil ulasirim? bi yardim edin şöle bir opsiyonun da var otogarın içerisinde belediye otobusu durakları mevcut 250/168 olması gerek (250 den eminim) bunlar fuarın kapısının önünden gecen otobusler şöföre lozan da beni indirirmisin dersin olur biter. Marlo yazmıs görmemişim :)
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Kimse de fuarda düğün mü olur lan dememiş. Napicaklar abi gelinle damati donen platforma dikeltip sergilicekler mi nedir yani?
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Cystein said: Kimse de fuarda düğün mü olur lan dememiş. Napicaklar abi gelinle damati donen platforma dikeltip sergilicekler mi nedir yani? evlendirme dairesi var kocaman!
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bilmez gençler bir trollluktur almış başını gidiyor
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Hayatımda izmire bir kere gittim. 1 hafta kalicaktim begenmeyip yarısında çıktım
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 nomsaR said: fuarın zaten basmane meydanında kapısı var. basmane meydanı da otobüs firmalarının yazanelerinin falan olduğu yer. otogardan inince servisle basmaneye gidicem diyceksin, meydanda inince fuar karşında zaten. otogar basmane arası da 20 dakika falan. yine dönüşte de 1 de açık diye biliyorum ama biletin vs hazırsa servisler gene basmaneden fuarın ordan kalkıcak. binip servis otogara go. izmir güzel yer servisler falan :D +1
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Cystein said: Hayatımda izmire bir kere gittim. 1 hafta kalicaktim begenmeyip yarısında çıktım yuh ankara mustahak size: )
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 istanbulludur dedim sustum ama ankaradan gelip izmiri beğenmemek? kaaamaan.
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sagolun, servis secenegini kullanicam gidis icin ama aksamki asil eglence nerde olacak bilmiyorum, yine servis buluruz herhalde...
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bi de fuar tarafinda kahvalti yapmak icin guzel bi yer var mi?basmeneden yardirinca sahile cikiyo yol, o taraflarda da iyi bi kahvalti yapim, erken inicem cunku...
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Hocam maddi durumun kötü değilse 50 lirayı gözden çıkar nerden olursan ol garaja gidersin taksi vasıtasıyla. Ama illa servis olsun diyorsan seni basmanede indirdikleri yerden 7-24 servis kalkıyor garaja biletinde servis saati yazıyor zaten indiğin zaman yazıhaneye girer yine sorarsın kesin servis saatini sıkıntı yaşamazsın. Eğer çok sıkıntı olacaksa alır götürürüz seni garaja sorun değil yani 10 dakikalık yol.
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Kahvaltı olayına gelince, site diye bir yer var oranın poğaçaları falan sabah taze oluyor hizmet bekleme o mekandan ama yiyecekleri fena değil. İndiğin yerden deniz tarafına doğru yardır, en sonda borsa var onun karşı çaprazında site var. Diğer yandan ayaküstü bir sürü boyozcu, poğaçacı var al onlardan bide büfeden ayran al tamam mis gibi :)
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Marl0_on said: istanbulludur dedim sustum ama ankaradan gelip izmiri beğenmemek? kaaamaan.Kim uydurdu lan ankaralı oldugumu
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 boyoz yemedim, onu tadayim bi :) taksiye lazim olursa binerim.sabah ihtiyacim yok ama aksam olabilir, o da no problem. ceyrek altin da ne olmus oyle bee para takicaz galiba sdfg
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hava nasıl izmirde? istanbul şu an baya serin de ona göre giyinip yola çıkıcam.
Öne çıkan mesajlar