Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 şimdi gramer olarak gayet iyi bir ingilizcem var ama kelime hazinem çok geniş olmadığı için bu aralar sık sık ingilizce kitap okuyorum. normalde macmillan'ın ingilizce sözlüğünü kullanıyorum ve memnunum ama kelime ezberleme verimi düşük oluyor. evde eski bir redhouse sözlük var ama sayfaları ters basılmış, biraz uyduruk birşey, ayrıca bazen aradığım bulunmuyor. beni de ingiizce türkçe sözlükler nedense kelimenin anlamını kavrama bakımından tatmin etmiyor(ya da bende bir sıkıntı var, çok kurcalıyorum). sözlük ve çalışma stili olarak ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yanlış... İngilizce - Türkçe sözlük kullanmaman lazım. Oxford'un English to English sözlüklerinden kullan. Çok daha etkili olur. ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya dediğim gibi normalde eng - eng kullanıyorum da kelimeyi o an anlasam bile unutuyorum gidiyor... kafamda net bir karşılığını oluşturamıyorum. ha tabii bazı kelimelerin türkçe'de karşılıkları yok o ayrı bir sıkıntı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Cümle içinde kullan. Ya da... Dungeon - dan çın gibi çağrışımlar oluşturmaya çalış. :D sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 www.seslisozluk.com baya işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 balon said: www.seslisozluk.com baya işini görür ing to ing , ing to tr , telafuz vsvs... tek site yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar