khala Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 khala dreagloth bulletride pha aquila holy mokoko khelben radagast silphatos masq sabonis rLx kaspar spidee Desti eagle_dnz ? helcaraxe ? thedude ? Reyna mithat _______ senko yusema1 slint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 holy çok yanlış anlayıp ayar mayar verdiydim sana affeyle. hafif atar söz konusu, neler döndü geçen sene az çok hatırlıyosundur. neyse, demek istediğim şu takas muhabetini bi adamın keyfine bırakmak istemeyen varsa alternatif lig falan kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bazı şeylerin kararını verdiğinde herkesi aynı oranda mutlu edemiyorsun malesef. 5. Senemiz bu ve commissioner olarak elimdeb geldiğince adil davranmaya çalıştım. Bundan sonra bunu değiştireceğimden şüphesi olan varsa kendine yeni lig kurabilir kimseyi kısıtlamıyoruz. Yeni lig kurmak isteyen arkadaşlarda bir zahmet ismini listeden sildirirse sevinirim. Lig snake draft ve commissioner vote olacak. Takaslarda sıkıntı olursa forum üzerinden tartışır, birlikte karar veririz. Oyunda vote sistemini açıp her takasın veto yemesini istemiyorum, daha önce başımıza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Burda hiç bir zaman tek bir kişi trade'e karşı çıktığı için trade iptal olmadı. Gerekirse forumda tartışıldı, patırtılar çıkarıldı. Öyle Yiğit istemedi, trade'i iptal etsin falan diye bir olay yok yani. Vote da şöyle bir sıkıntı var, trade'in adamın yararına olacağını düşündüğü için diğerleri deny ediyor, karlı demiyorum, yararlı. Lan şimdi bu adam bunu alırsa kadrosu iyi olur şöyle olur vs. Bunu engellemek için tek kişinin trade'i yönetmesi daha iyi. Öyle bir konuşuyosunuz ki sanki tek kişi yazı tura atıyor tradeler geçsin geçmesin diye. Zaten tradeiniz durduk yere gereksiz yere engellenmiş ise, foruma gelip belirttiğinizde takip eden adamlar sizi haklı görücektir. Amaç sırf trade geçmesin diye deny eden insan kalabalığını yok etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 comm. olsun, ama yine buradan konuşulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 snake draft neydi ya unuttum. her zamanki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Evet random sıra atanan, diğer parası neyse veririz modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Hoy biraz daha açın şu olayı .. Serco herkes biliyosa snake olayını telefondanda anlatabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Snake kolay ya, draft günümüz olacak yine, o saatte sisteme login olduğumuzda 1-oyuncu sayısı arası bir yere random olarak atacak bizi. Sonra sıra sıra herkes seçecek işte oyuncularını, 1->son, sonuncu seçince son-> şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 snake iyidir ya benim mail değişti bu arada davet mavet olmadan söyleyin de yeni maili vereyim olur mu bosslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yiğit öm kutunu boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yiğit valla bende unuttum hangi maili kullanıyorum kapandı mı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Boşalttım. Mail'a atmam gene burdan atarım şifreleri. Tam sayıyı netleştirelim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bende katılmak istiyorumda kaç kişi olabiliyor en fazla ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Khelben said: Burda hiç bir zaman tek bir kişi trade'e karşı çıktığı için trade iptal olmadı. Gerekirse forumda tartışıldı, patırtılar çıkarıldı. Öyle Yiğit istemedi, trade'i iptal etsin falan diye bir olay yok yani. Vote da şöyle bir sıkıntı var, trade'in adamın yararına olacağını düşündüğü için diğerleri deny ediyor, karlı demiyorum, yararlı. Lan şimdi bu adam bunu alırsa kadrosu iyi olur şöyle olur vs. Bunu engellemek için tek kişinin trade'i yönetmesi daha iyi. Öyle bir konuşuyosunuz ki sanki tek kişi yazı tura atıyor tradeler geçsin geçmesin diye. Zaten tradeiniz durduk yere gereksiz yere engellenmiş ise, foruma gelip belirttiğinizde takip eden adamlar sizi haklı görücektir. Amaç sırf trade geçmesin diye deny eden insan kalabalığını yok etmek. abi dediğin şey gayet mantıklı. bu açıdan düşününce haklısın. bir takım daha iyi olacak diye reddedenler cidden oluyor. zaten benim komisyoner muhabbetine tepkim iptal edilen takaslar değil. geçen takaslar. mesela geçen senenin postundan sabonis'ten bi alıntı yapıyorum aşağı. said: B.Lopez + Jamison / Dwight + Rush üstüne 5 gün sonra JoJo + Kwame / Okafor + B.Lopez yapıldı. Kwame-Rush ve Lopez'ler birbirini götürüyor bu da ortaya Dwight+Okafor / JoJo+Jamison çıkarıyor. 5 gün önce takasla aldığın adamı, geri eski takımına takas ediyorsun yani... böyle bir takas geçti geçen sene. kimle kim arasında cidden hatırlamıyorum da, bu oldu. ve bu tarz şeyler yine olabilir, tüm çekincelerim bundan ibaret. o kadar hafta emek verdikten sonra şöyle embesil bi olay insanın bütün hevesini kırıp geçiriyor. bu yüzden vote için diretiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 khala dreagloth bulletride pha aquila holy mokoko khelben radagast silphatos masq sabonis rLx kaspar spidee Desti eagle_dnz ? helcaraxe ? thedude ? Reyna mithat _______ senko yusema1 slint Alcest eagle_dnz helcaraxe thedude katılacak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Kaç kişi olcak olm lig, ilk turdan Kleiza'yı seçeriz artık Bi de bu sene 1 ay geç başlıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 aga katılmak isterim. baya isterim hem de. ama en azından şu takaslar falan bi konuşulsun doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Geçen seneki kurallar aynen geçerli olacak. Trade commissioner tarafından onaylanacak, forumda takas ile ilgili yorumlara göre gözden geçirilecek. Draftı çoğunluğun istediği şekilde yapıyoruz yani Snake Draft olacak. khala dreagloth bulletride pha aquila holy mokoko khelben radagast silphatos masq sabonis rLx kaspar spidee Desti Reyna thedude mithat senko yusema1 slint Alcest 23 kişi şu an lig, sayı olarak baya kalabalığız. 20 oyuncuya çekip 2 division olarak ayırmayı düşünüyorum şu an ligi. Ne yapalım siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Division gereksiz. 20 guzel. Hatta 20 max sayı da olabilir zaten yahooda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 20 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 20 kişi kadroda çöpcüler falan olacak 8-9'uncu adamdan osnra ama bence de daha güzel fazla kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Draft zamanına göre beni çıkarabilirsin Yiğit, muhtemelen uymaz bana tek boş haftasonum bu haftaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Silphatos said: 20 kişi kadroda çöpcüler falan olacak 8-9'uncu adamdan osnra ama bence de daha güzel fazla kişi takip edince herkes öyle de güzel oluyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar